Shkendija vs AIK – Speltips ECL-kvalet

AIK är i en prekär situation efter 1-1 mot Shkendija från Nordmakedonien på hemmaplan. Nu väntar en svår bortamatch mot samma lag och ”Gnaget” behöver vinna matchen för att ta sig vidare. De är också knappa favoriter enligt oddsen men behöver göra en bättre prestation än senast för att ta sig vidare. Har de vad som krävs? På torsdag avgörs det!

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på kvalet till Europa Conference League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Shkendija hoppas ta sig vidare

Det vore en rejäl bedrift för Shkendija att ta sig vidare från detta dubbelmöte då AIK på förhand var stora favoriter. Första mötet började perfekt för Shkendija som gjorde 1-0 redan i den första matchminuten genom Hasani. Efter John Guidettis kvittering i den 17:e minuten trodde nog många att AIK skulle vända och gå för segern. Men gästerna från Nordmakedonien lyckades hålla tätt och fick med sig 1-1. Det gör att de nu har ett bra utgångsläge inför returen.

AIK kommer från förlust

När Shkendija fick vila i helgen spelade AIK match borta mot Kalmar FF i Allsvenskan. Det gick inget vidare då ”Gnaget” blev nollade och förlorade med 0-1. Därmed har laget bara ett mål på de två senaste matcherna och man hoppas på en bättre prestation nu så att man kan ta sig vidare till Play Off. AIK har ett gyllene läge att nå spel i Europa men då krävs det att man tar sig vidare från detta dubbelmöte. Efter 1-1 är det en nervös bortamatch som väntar.

Det blir en jämn match

Mycket tyder på att det blir en jämn match mellan lagen vilket oddsen inom svensk betting också visar. Vi tror att det kan bli oavgjort igen och att det därför blir förlängning som avgör. Därför spelar vi oavgjort i matchen mellan Shkendija och AIK till oddset 3,40 hos Speedybet.

Vårt speltips: Matchen mellan Shkendija och AIK slutar oavgjort till oddset 3,40 hos Speedybet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på kvalet till Europa Conference League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller