Sivasspor vs Malmö FF – Speltips ECL-kvalet

Malmö FF har en tvåmålsledning med sig inför returen mot Sivasspor. Men den turkiska klubben satsar stort inför returmötet då kommunen köpt upp alla biljetter för att dela ut gratis och därmed fylla arenan. Sivasspor hoppas kunna vända dubbelmötet men för MFF gäller det att hålla tätt. Kan Malmö se till att spela av matchen eller fortsätter det svaga bortaspelet?

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på EL-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Sivasspor hoppas kunna vända

Den regerande turkiska cupmästaren hoppas kunna bryta den negativa form som inneburit att de fortfarande inte vunnit en tävlingsmatch denna säsongen. Supercupen i Turkiet förlorade de med 0-4 och i ligan har de förlorat en match och spelat två oavgjorda. Dessutom föll de nere i Malm med 1-3 och det ser därmed ut att bli spel i Europa Conference League för turkarna.

Malmö FF är klara favoriter att gå vidare

Tittar vi på oddsen hos svenska bettingsidor är Malmö FF till och med favoriter att vinna bortamötet om än med liten marginal. Malmös bortaspel har dock inte imponerat under säsongen. Malmö har inte vunnit i Europa på bortaplan i år och i Allsvenskan är det i juli vi hittar den senaste bortasegern. I helgens omgång fick ”Di Blåe” 1-1 mot Mjällby men med tanke på att de går vidare med uddamålsförlust bör de klara detta. Oddsen på att MFF ska ta sig vidare ligger på 1,06.

Blir en jämn match

Sivasspor måste gå offensivt vilket borde kunna passa Malmö ganska bra. De har snabba spelare i omställningslägena och det var just genom speed som målen senast kom till. Men att de skulle vinna borta mot Sivasspor håller vi som osannolikt med tanke på den svaga bortaformen. Däremot borde de kunna klara av att ta sig vidare från detta dubbelmöte. Vi tror dock att turkarna vinner matchen. Därför spelar vi Sivasspor som vinnare till oddset 2,88 hos Speedybet.

Vårt speltips: Sivasspor vinner till oddset 2,88 hos Speedybet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på EL-kvalet

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com