Sligo Rovers vs Bray Wanderers – Ireland

Hemmalaget Sligo Rovers

Sligo Rovers vs Bray WanderersSligo hade det kämpigt hela förra år och man slutade på en 9de plats men bara två poäng från att behöva kvalspela. I år har det gått en hel del bättre och man har tagit 19 poäng på 15 matcher.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förmodligen kommer Sligo fortsätta ta poäng då man är i en strålande form för tillfället. Man har vunnit 6 matcher av 8 matcher eftern en liten krampaktig inledning av årets liga. Man startade med att inte vinna på 9 raka matcher. När de flesta tvekade på om de verkligen platsade i ligan så började man spela riktigt bra.

Idag vill man gärna kompensera för 3-0 förlustmatchen senaste. Och dagens lag som man möter är i ruggigt dålig form borde passa riktigt bra för Sligo.

Bortalaget Bray Wanderers

Bray är inne i en förlustsvit som varat i nio matcher och man har spelat oavgjort mot bottenlaget Longford Town. Detta innebär att dom är på 11 plats i tabellen med bara 8 poäng fyra poäng från nedflyttningsstrecket. Inför säsongen trodde man att dom skulle få det kämpigt och så har det också blivit.

Så här tänker vi

Självklart vinner Sligo den här matchen och vi spelar på att Sligo gör Över 1.5 mål till oddset 1.75 hos betsafe.com

Vi spelar: Sligo Över 1.5 mål

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com