Slovakien vs England – EM

Hemmalaget Slovakien

Slovakien vs EnglandSlovakien har inte setts som en toppnation eller gruppfavorit när EM började men man kan se vad som händer med ett lag när man har en toppklass spelare som Marek Hamsik. Dessutom en spelare som levererar match efter match.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I matchen mot Ryssland så lyckades inte Ryssland bryta igenom Slovakiens försvar. Däremot så var Slovakiens kontringar jättefarliga. En fin pass från Hamsik till Vladimir Weiss som tog emot den och avancerade ner i målområdet när han fintade upp två försvare på läktaren och sen slog in bollen i mål. Sen efter det målet var det dags för Marek Hamsik att göra Slovakiens andra mål på hörna.

Slovakien har nu tre poäng och chans att säkra ett avancemang i årets EM. Förmodligen räcker ett oavgjort resultat för att ta både England och Slovakien vidare

Bortalaget England

England hade det mesta av spelet under hela matchen mot Wales. Men det var på en frispark som Gareth Bale gjorde matchens första mål. Och det var i matchens sista minuter som England lyckades kvittera.

På grund av detta resultat så leder man just nu gruppp B med fyra poäng av 6 möjliga. Som vi skrev ovan så räcker med stor sannolikhet även ett oavgjort resultat här även för England.

Så här tänker vi

Vi tror att båda lagen kommer att spela bra men att England till slut vinner denna drabbning och spelar Vinst för England till oddset 1.75 hos Comeon

Vi spelar: Vinst för England hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar