Slovakien vs England – EM

Hemmalaget Slovakien

Slovakien vs EnglandSlovakien har inte setts som en toppnation eller gruppfavorit när EM började men man kan se vad som händer med ett lag när man har en toppklass spelare som Marek Hamsik. Dessutom en spelare som levererar match efter match.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I matchen mot Ryssland så lyckades inte Ryssland bryta igenom Slovakiens försvar. Däremot så var Slovakiens kontringar jättefarliga. En fin pass från Hamsik till Vladimir Weiss som tog emot den och avancerade ner i målområdet när han fintade upp två försvare på läktaren och sen slog in bollen i mål. Sen efter det målet var det dags för Marek Hamsik att göra Slovakiens andra mål på hörna.

Slovakien har nu tre poäng och chans att säkra ett avancemang i årets EM. Förmodligen räcker ett oavgjort resultat för att ta både England och Slovakien vidare

Bortalaget England

England hade det mesta av spelet under hela matchen mot Wales. Men det var på en frispark som Gareth Bale gjorde matchens första mål. Och det var i matchens sista minuter som England lyckades kvittera.

På grund av detta resultat så leder man just nu gruppp B med fyra poäng av 6 möjliga. Som vi skrev ovan så räcker med stor sannolikhet även ett oavgjort resultat här även för England.

Så här tänker vi

Vi tror att båda lagen kommer att spela bra men att England till slut vinner denna drabbning och spelar Vinst för England till oddset 1.75 hos Comeon

Vi spelar: Vinst för England hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com