Southampton vs Brentford – Speltips Premier League

Ligafotbollen fortsätter när Southampton tar emot Brentford. Det ser ut att bli ett jämnt möte mellan två mittenlag. Southampton ligger på plats 14 i tabellen två poäng Brentford på tolfte plats. Vinnaren kommer att närma sitt övre halvan av tabellen. Båda lagen gör en helt okej säsong utan att övertyga allt för mycket. Brentford vann mot Aston Villa senast medan Southampton fick 1-1 mot Tottenham. Nu är frågan om något av lagen har vad som krävs för att ta tre poäng i kommande möte.

Hämta en oddsbonus hos Speedybet idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Southampton har hyfsad form

Southampton har endast en förlust på de sex senaste matcherna i Premier League. Men samtidigt har det endast blivit en seger, den imponerande bortasegern mot West Ham. Fyra oavgjorda på de sex senaste gör att laget ligger i mitten av tabellen och det är förmodligen där de hamnar i slutet av säsongen också. Spelet har inte imponerat allt för mycket under säsongen.

Brentford är en pigg nykomling

Brentford må vara ett lag som vissa tror skulle åka ur som nykomling. Men de har visat på motsatsen och ligger stabilt till i tabellen. Segern senast mot Aston Villa bröt trenden på tre raka förluster. Nu väntar en ganska svår bortamatch mot Southampton men Pontus Jansson och hans mannar bör kunna ta poäng enligt oddsen hos de svenska bettingbolagen.

Blir en jämn match

Två poäng skiljer lagen åt i tabellen och därför lär det också bli en riktigt jämn tillställning. Vi tror att det kan bli svårt att skilja lagen åt efter 90 minuter. Det känns mycket väl som att lagen kan få dela på poängen i mittenmötet. Därför spelar vi att matchen mellan Southampton och Brentford slutar oavgjort till oddset 3,45 hos Speedybet.

Vårt speltips: Matchen mellan Southampton och Brentford slutar oavgjort till oddset 3,45 hos Speedybet

Team Svenskbetting

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och betta på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller