Southampton vs Liverpool – Liga Cupen

Hemmalaget Southampton

Southampton hade det kämpigt i tredje omgången av FA Cupen i helgen som gick. Man lyckades inte vinna över Norwich som spelar i en division under Southampton. Men till slut lyckades man få till en ny omspelsmatch då den här matchen slutade 2-2.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Southampton är ur slag och på grund av den oavgjorda matchen mot Norwich så är man utan vinst på de senaste fyra matcherna och de tre matcherna innan slutade med förlust. Normalt sett är Southampton väldigt hemmastarka men de har några nyckelspelare på skadelistan.

Bortalaget Liverpool

Liverpool spelade och tredje omgången i Fa Cupen i helgen. Och för dem slutade matchen på sätt och viss än värre än för Southampton då man inte lyckades vinna eller göra mål mot ett lag från två divisioner under Liverpool. Den matchen slutade 0-0 och det är en match man försöker glömma fort.

En stor anledning till att man inte vann vann matchen mot Plymouth kan nog tillskrivas det faktum att Liverpools lag var väldigt ungt då tränaren valde att vila flertalet spelare.

Så här tänker vi

Lite osäkra på hur Liverpool tar ut sitt lag idag så spelar vi Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos betsson

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com