Southampton vs Man United – Speltips Premier League

Southampton och Manchester United gör upp i ett helt klart intressant möte i Premier League. Båda lagen har haft en knackig inledning på säsongen men kom tillbaka starkt i sina senaste matcher. United genom att vinna hemma mot Liverpool medan Southampton tog en tung bortaskalp mot Leicester och vann med 2-1. Dessutom tog de en komfortabel seger mot Cambridge i veckans EFL Cup.

Hämta en oddsbonus hos Snabbare

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Southampton hoppas kunna vinna mot United

Ralph Hasenhüttl var en ifrågasatt coach inför säsongen och det ryktades om tappat omklädningsrum. Det börajde heller inget vidare när laget föll i premiären mot Tottenham med 1-4. Därefter spealde laget 2-2 mot Leeds innan de tog en tung bortaskalp mot Leicester och vann med 2-1. Frågan är om de kan upprepa bedriften och ta tre poäng mot Manchester United.

Kan Manchester United bygga vidare på senaste segern?

Manchester United hoppas kunna fortsätta på den positiva trend efter segern mot Liverpool i Premier League. Efter två inledande förluster tog United den trea de behöver, dessutom mot sina värsta rivaler i form av Liverpool. Frågan är om de kan fortsätta på inslagen väg. De har värvat Casemiro och det ryktas om fler spelare in. Frågan är dock hur många de hinner få in innan fönstret stänger?

Blir en spännande match

Båda lagen kommer gå för segern och det blir intressant att se hur framförallt ten Haag ställer upp. Harry Maguire var petad senast mot Liverpool och mycket tyder på att det kommer att fortsätta att vara så. Victor Lindelöf saknas precis som Anthony Martial. Kommer Ronaldo få spela och hur blir det för Elanga? Oddsen inom svensk betting visar på bortaseger och vi tror så kan bli fallet. Därför spelar vi United som segrare till oddset 1,75 hos Snabbare.

Vårt speltips: United vinner över Southampton till oddset 1,75 hos Snabbare

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com