Southampton vs Manchester City

England, Premier League. Spelstopp 17:30, 2016-05-01.Sergio-Aguero

Premier League börjar lida mot sitt slut. Förmodligen kommer det bli en av tidernas största skrällar som kommer att ta hem ligaguldet i år, Leicester City. Vilken bragd! Däremot är det fortfarande några lag som krigar om att få spela CL nästa säsong, däribland Manchester City som idag spelar på bortaplan mot Southampton.

Spela hos Snabbare och få upp till 2000 kr på din första insättning. Klicka här!

Läget i lagen

Manchester City dras fortfarande med skador på Silva och Toure. Vilket förstås är ganska stora avbräck ur deras perspektiv sett. Annars ser det bra ut. Sterling är tillbaka i spel och De Bruyne fortsätter att leverera tillsammans med Aguero i anfallet.

Southampton skadesituation är nästintill obefintlig. Manager Ronald Koeman ser ut att mönstra sin bästa elva i detta svåra hemmamöte mot City.

Speltips

City har sett ganska fräscha och pigga ut i de senaste omgångarna. 3-0 segern på bortaplan mot Chelsea imponerar och i förra omgången så fullständigt krossade man Stoke på hemmaplan. 4-0 slutade den matchen. Så det är tummen upp när det gäller deras dagsform för tillfället!

Southampton, då? Jovars! För deras del har det också sett helt ok ut. Framförallt har de producerat mycket mål framåt det senaste, vilket är positivt! Däremot så är de även mycket bra på att släppa in mål bakåt. Deras försvar ser stundtals mycket virrigt ut och med tanke på dagens motstånd bör dem få svårt att hålla tätt. Jag tror att City kommer skapa flertalet vassa målchanser i matchen och lär nog få in minst två mål. Minst! Southampton är inte ofarliga på den offensiva planhalvan, snarare tvärtom. Jag förväntar mig en målrik match där vi kommer få se båda lagen gå ut hårt redan från start!

Mitt spel hamnar därför på över 2,5 mål totalt i matchen till oddset 1,90 hos Snabbare. Ett helt klart högt odds med tanke på vilka som spelar. I de fyra senaste mötena mellan lagen har de gått över linan tre gånger. Vad tror du om matchen?

Jag spelar antal mål: över 2,5 mål tot. i matchen

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar