Southampton vs Manchester City

England, Premier League. Spelstopp 17:30, 2016-05-01.Sergio-Aguero

Premier League börjar lida mot sitt slut. Förmodligen kommer det bli en av tidernas största skrällar som kommer att ta hem ligaguldet i år, Leicester City. Vilken bragd! Däremot är det fortfarande några lag som krigar om att få spela CL nästa säsong, däribland Manchester City som idag spelar på bortaplan mot Southampton.

Spela hos 10Bet och få 50% på din första insättning upp till 2000 kr. Klicka här!

Läget i lagen

Manchester City dras fortfarande med skador på Silva och Toure. Vilket förstås är ganska stora avbräck ur deras perspektiv sett. Annars ser det bra ut. Sterling är tillbaka i spel och De Bruyne fortsätter att leverera tillsammans med Aguero i anfallet.

Southampton skadesituation är nästintill obefintlig. Manager Ronald Koeman ser ut att mönstra sin bästa elva i detta svåra hemmamöte mot City.

Speltips

City har sett ganska fräscha och pigga ut i de senaste omgångarna. 3-0 segern på bortaplan mot Chelsea imponerar och i förra omgången så fullständigt krossade man Stoke på hemmaplan. 4-0 slutade den matchen. Så det är tummen upp när det gäller deras dagsform för tillfället!

Southampton, då? Jovars! För deras del har det också sett helt ok ut. Framförallt har de producerat mycket mål framåt det senaste, vilket är positivt! Däremot så är de även mycket bra på att släppa in mål bakåt. Deras försvar ser stundtals mycket virrigt ut och med tanke på dagens motstånd bör dem få svårt att hålla tätt. Jag tror att City kommer skapa flertalet vassa målchanser i matchen och lär nog få in minst två mål. Minst! Southampton är inte ofarliga på den offensiva planhalvan, snarare tvärtom. Jag förväntar mig en målrik match där vi kommer få se båda lagen gå ut hårt redan från start!

Mitt spel hamnar därför på över 2,5 mål totalt i matchen till oddset 1,90 hos 10Bet. Ett helt klart högt odds med tanke på vilka som spelar. I de fyra senaste mötena mellan lagen har de gått över linan tre gånger. Vad tror du om matchen?

Jag spelar antal mål: över 2,5 mål tot. i matchen

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com