Southampton vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget Southampton

Southampton lyckades få ett slut på sin svit av matcher utan vinst i helgen när de slog det redan nedflyttningsklara laget Middlesbrough med 2-1 på bortaplan. Detta efter förluster mot Manchester City, Arsenal och Chelsea samt oavgjorda matcher mot Hull och Liverpool. De har nu kommit upp på en niondeplats i tabellen men sjundeplacerade Everton blir för svåra att nå så då återstår West Bromwich att ta sig förbi och som bara ligger före dem på poäng.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Hemmaplan har inte fungerat vare sig bättre eller sämre än bortaplan vilket är lite olyckligt för dem. Charlie Austin kommer tillbaka från skada och det är ett välkommet tillskott till truppen. Han vill säkert avsluta sin säsong på ett lika fint sätt som han startade den innan skadan kom.

Bortalaget Manchester United

Manchester United har varit på dekis den sista tiden också och kanske är det så att de har sparat sig en längre tid mot finalspelet i Europa League än vad de har sagt inför matcherna. De förlorade mot Tottenham med 2-1 i söndags och det blev match nummer tre på raken utan vinst. I Premier League sträcker sig den segerlösa sviten sig längre och täcker fyra matcher. Vi får se om de idag är motiverade nog att försöka vinna matchen då finalspelet fortfarande finns kvar att spela för dem.

Så här tänker vi

Vi tror att motivationen är större för Southampton och vi väljer att spela Southampton 0.0 mål till oddset 1.93 hos comeon

Vårt speltips: Southampton 0.0 mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com