Southampton vs Newcastle – Speltips EFL Cup Semifinal

I vAlexander Isak Newcastleeckan är det dags för ligacupens semifinaler och först ut är Southampton mot Newcastle. Southampton slog överraskande ut Man City i kvartsfinalen men har det tuffare i Premier League då de ligger sist. I cupspelet har det dock gått riktigt bra. Newcastle ligger trea i Premier League och har fått ihop det rekordfort sedan de Saudiska ägarna tog över. Nu hoppas de kunna nå en stor final men då krävs att man besegrar Southampton över två matcher.

Datum: 24 januari 2023
Avspark: 21:00
Arena: St. Mary’s Stadium
Domare: S Attwell (England)

Hämta en välkomstbonus hos Bethard och spela på Ligacupen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Southampton hoppas kunna överraska

Tittar på vi på oddsen inom svensk betting är det Southampton som är underdogs. De har det tufft i Premier League och ligger sist i tabellen. Samtidigt har de gått starkt i EFL Cup och FA-cupen. I kvartsfinalen mot Man City vann de med 2-0. Nu återstår att det se om de kan ta med sig den prestationen mot Newcastle också. Det vore minst sagt en spektakulär prestation.

Newcastle ser starka ut

Newcastle ligger trea i Premier League och hoppas kunna fortsätta sin framångsrika säsong. En titel i EFL Cup skulle betyda mycket för laget som inte vunnit någon titel på länge. Framförallt ser de oerhört starka ut defensivt men målskyttet har kanske inte imponerat. Alexander Isak avgjorde mot Fulham men gick mållös av planen mot Crystal Palace senast. Får svensken chansen från start mot Southampton?

Blir en tät match

Newcastle må vara klara favoriter om vi tittar enligt oddsen hos svensk betting. Samtidigt är det inget som talar för att det skulle bli många mål. Newcastle har tufft med målskyttet framåt men är solida bakåt. Det borde betyda en målsnål tillställning. Därför spelar vi under 2,5 mål till oddset 1,75 hos Bethard.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Southampton och Newcastle till oddset 1,75 hos Bethard.

Team Svensk Betting