Southampton vs West Ham – Premier League

Southampton FC

Southampton gör sin svagaste säsong på många år men har hittat formen lagom till jul med två raka segrar varav en av dem kom hemma mot Arsenal för mindre än en vecka sedan. Motståndaren West Ham hade fyra raka segrar innan laget föll senast mot Watford. Nu väntar en spännande match på St. Mary’s Stadium.

Hemmalaget Southampton

Southampton har haft en tung säsong och låg länge på nedflyttningsplats men tack vare två raka segrar har laget nu tagit sig upp säker mark och har tre poängs marginal till degradering. Den oväntade segern mot Arsenal följdes upp med ytterligare en mot bottenkonkurrenten Huddersfield. Kan man fortsätta på inslagen väg och ta tredje raka segern mot ”The Hammers”?

Bortalaget West Ham

West Ham har visat strålande form i December då man i tur och ordning besegrat Newcastle, Cardiff, Crystal Palace och Fulham. Den fina sviten för Londonlaget bröts dock i senaste hemmamatchen mot Watford när laget förlorade med 2-0. Nu gäller det att studsa tillbaka men det är lättare sagt än gjort när det är ett Southampton med självförtroende och i stort behov av poängs som ställs på andra sidan.

Så här tänker vi

Det är en oviss match mellan två lag på den nedre halvan. West Ham vet att en vinst tar upp laget på över halvan i tabellen medan Southampton vill öka avståndet ytterligare till nedflyttningsstrecket. Därför tror vi att matchen slutar oavgjort och väljer att spela X till oddset 3,50 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Matchen mellan Southampton och West Ham slutar oavgjort till oddset 3,50 hos Mobilebet.

Team SvenskBetting