Southampton vs West Ham – Premier League

Southampton FC

Southampton gör sin svagaste säsong på många år men har hittat formen lagom till jul med två raka segrar varav en av dem kom hemma mot Arsenal för mindre än en vecka sedan. Motståndaren West Ham hade fyra raka segrar innan laget föll senast mot Watford. Nu väntar en spännande match på St. Mary’s Stadium.

Hemmalaget Southampton

Southampton har haft en tung säsong och låg länge på nedflyttningsplats men tack vare två raka segrar har laget nu tagit sig upp säker mark och har tre poängs marginal till degradering. Den oväntade segern mot Arsenal följdes upp med ytterligare en mot bottenkonkurrenten Huddersfield. Kan man fortsätta på inslagen väg och ta tredje raka segern mot ”The Hammers”?

Bortalaget West Ham

West Ham har visat strålande form i December då man i tur och ordning besegrat Newcastle, Cardiff, Crystal Palace och Fulham. Den fina sviten för Londonlaget bröts dock i senaste hemmamatchen mot Watford när laget förlorade med 2-0. Nu gäller det att studsa tillbaka men det är lättare sagt än gjort när det är ett Southampton med självförtroende och i stort behov av poängs som ställs på andra sidan.

Så här tänker vi

Det är en oviss match mellan två lag på den nedre halvan. West Ham vet att en vinst tar upp laget på över halvan i tabellen medan Southampton vill öka avståndet ytterligare till nedflyttningsstrecket. Därför tror vi att matchen slutar oavgjort och väljer att spela X till oddset 3,50 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Matchen mellan Southampton och West Ham slutar oavgjort till oddset 3,50 hos Mobilebet.

Team SvenskBetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com