Spanien vs Colombia – Vänskapsmatch

Hemmalaget Spanien

Efter att de förlorade sin titel under EM 2016 har dem gjort allt för att komma tillbaka i sin forna grymma form igen. Förlusten mot Italien med 2-0 gjorde ont, det innebar att man inte gick vidare och att Vincente del Bosque tog konsekvenserna av fiaskot och avgick. Nu tränas landslaget av Julen Lopetegui.

Han har självklart velat sätta sin prägel på landslaget och första matchen blev en succé då de besegrade Belgien med 2-0 strax efter EM 2016. Därefter har dem besegrat Frankrike också då med 2-0 och formen just nu är sex vinster och två oavgjorda matcher från de åtta matcher den nya tränaren har tränat laget.

Bortalaget Colombia

Colombia besegrade Ecuador med 2-0 på bortaplan vilket gör att de just ni ligger på en bra andraplats i den sydamerikanska gruppen till VM 2018. Dem ligger nio poäng bakom ledarna Brasilien och det får nog anses vara en hopplös uppgift att ta sig an dem. Formen för Colombia är tre vinster, två oavgjorda och tre förlustmatcher på deras åtta senaste försök. På bortaplan gör man inte så dåligt ifrån sig heller. Där har de vunnit tre, spelat en oavgjord och förlorat tre på sina bortaresor. De har gjort fem mål och har dessutom hållit nollan i två av dessa matcher.

Så här tänker vi

Självklart ligger all press på Spanien när de idag spelar på hemmaplan i Murcia men vi tror också på Colombianerna så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.05 hos Redbet.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till hos Redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com