Spanien vs Costa Rica – Speltips VM 2022

SpaCosta Rica Spanien speltips VM 2022nien inleder VM 2022 genom en viktig match mot Costa Rica. De hoppas kunna få en in start i detta VM men då krävs det fullt fokus. Oddsen håller Spanien som klara favoriter men Costa Rica ska inte underskattas. De har fin form och vann sin grupp 2014 i VM i Rio de Janeiro. Frågan är om Spanien tar en enkel seger som förväntat eller om Costa Rica kan ställa till problem genom en skräll? Det blir hur som helst en intressant match att se fram emot.

Datum: 23 november 2022
Avspark: 17:00
Arena: Al Thumama Stadium (Doha)
Domare: M Mohamed (Förenade Arabemiraten)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Spanien är jättefavoriter

Många tror att Spanien kan vinna VM 2022 och det ingen omöjlighet. Vi tror kanske att de har ett något ungt lag för att gå hela vägen men till seger mot Costa Rica ska det räcka utan tvekan. Dock ska det sägas att Luis Enrique inte vunnit något med Spanien och med tanke på att han har en förmåga att endast ta ut spelare från FC Barcelona är det svårt att se de gå hela vägen.

Costa Rica hoppas skrälla

Costa Rica har gjort det väldigt bra vid tidigare VM-turneringar. Ingen glömmer när de vann sin grupp VM 2014 före Italien, Uruguay och England. Nu är frågan om de kan stå för en liknande skräll? Oddsen inom svensk betting talar inte för det men den latinamerikanska nationen ska inte underskattas.

Blir en spännande match

Spanien må vara gigantiska favoriter men vi är inte så säkra på att de har vad som krävs detta VM. De har haft problem med målskyttet förut och vi tror att Costa Rica kan skrälla till sig en poäng. Därför spelar vi oavgjort i matchen mellan Spanien och Costa Rica till oddset 7,50 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Oavgjort i matchen mellan Spanien och Costa Rica till oddset 7,50 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller