Spanien vs Georgien – Vänskapsmatch

Spanien vs GeorgienSpanien avslutar sina träningslandskamper genom att spela dagens match mot Georgien. Det har funnits de som tvivlat på Spaniens form den sista tiden. En del har tror att Spaniens storhetstid är över. I onsdagens match mot Syd-Korea kände man igen mästarna från Spanien igen och de vann enkelt. Nu siktar dom på tredje raka EM-titeln och visa dom som inte trott på dom hur fel dom har.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Några tycker att Spanien saknar förmågan att göra mål men när man vinner med 6-0 mot Syd-Korea så tystnar dom flesta kritikerna. Nolito och Morata gjorde var sina mål och på så vis skapade man viss huvudbry för Vincente Del Bosque för vilka man ska spela på topp. Samtidigt som Cesc Fabregas spelade som falsk nia och som dessutom också gjorde mål. David Silva gjorde det heller inte enklare för Vince Del Bosque genom att också näta genom en frispark.

Georgien lär inte gilla att spela mot Spanien idag om dom såg Spanien krossa Syd-Korea enkelt och dessutom själva bli överkörda av Rumänien i matchen innan. Det vanligt målskygga Rumänien öste in mål mot Georgien och vann enkelt med 5-1. Nu har Georgien 4 förluster och 2 oavgjorde matcher sedan de senaste segrade. Vi spelar på Handicap -2 för spanien till oddset 1.74 hos NordicBet

Vi spelar: Handicap Spanien -2 mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com