Spanien vs Marocko – Fotbolls-VM 2018

Costa DiegoDags för grupp B att avslutas och parallellt med Iran – Portugal spelar Spanien mot Marocko. Den sistnämnda är redan utslagna ur turneringen efter att förlorat de båda inledande matcherna. Spanien däremot står på fyra poäng och är vid ett kryss vidare från gruppen men kommer såklart gå för segern som kan innebära gruppseger. Klockan 20.00 drar matchen igång på Kaliningrad Stadium.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Spanien

Inför turneringen var det mycket turbulens kring laget då tränaren fick sparken inför turneringen efter att signat för Real Madrid. Hierro har tagit över men det verkar inte ha påverkat Spanien något nämnvärt utan istället har laget stått för en bländande fotboll hela turneringen. Mot Portugal i premiären hade det räckt till seger om det inte vore för en viss Ronaldo och mot Iran räckte det till en 1-0-seger. Laget hade dock bud på betydligt mer och hoppas kunna göra några mål mot Marocko.

Bortalaget Marocko

Marocko hade inte förlorat en match på över ett år när man klev in i premiären som knappa favoriter mot Iran. Trots spelövertag fick man inte hål på Iran utan istället fick de marockanska fansen se sitt lag släppa in en frispark i matchens slutskede. Efter att Marocko dessutom förlorat mot Portugal är man nu ute ur turneringen och hoppas såklart få med sig något mot Spanien för att inte få en nolla i kolumnen.

Så här tänker vi

Spanien ska inte ha några problem att vinna mot Marocko med det lag man har för tillfället. Vill man ha gruppsegern behövs med största sannolikhet en seger och dessutom några mål på pluskontot eftersom de aldrig vet vad Ronaldo hittar på parallellt. Vi tror dock att Spanien vinner enkelt och väljer att spela segern till oddset 1,33 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Spanien vinner över Marocko till oddset 1,33 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com