Spanien vs Marocko – Fotbolls-VM 2018

Costa DiegoDags för grupp B att avslutas och parallellt med Iran – Portugal spelar Spanien mot Marocko. Den sistnämnda är redan utslagna ur turneringen efter att förlorat de båda inledande matcherna. Spanien däremot står på fyra poäng och är vid ett kryss vidare från gruppen men kommer såklart gå för segern som kan innebära gruppseger. Klockan 20.00 drar matchen igång på Kaliningrad Stadium.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Spanien

Inför turneringen var det mycket turbulens kring laget då tränaren fick sparken inför turneringen efter att signat för Real Madrid. Hierro har tagit över men det verkar inte ha påverkat Spanien något nämnvärt utan istället har laget stått för en bländande fotboll hela turneringen. Mot Portugal i premiären hade det räckt till seger om det inte vore för en viss Ronaldo och mot Iran räckte det till en 1-0-seger. Laget hade dock bud på betydligt mer och hoppas kunna göra några mål mot Marocko.

Bortalaget Marocko

Marocko hade inte förlorat en match på över ett år när man klev in i premiären som knappa favoriter mot Iran. Trots spelövertag fick man inte hål på Iran utan istället fick de marockanska fansen se sitt lag släppa in en frispark i matchens slutskede. Efter att Marocko dessutom förlorat mot Portugal är man nu ute ur turneringen och hoppas såklart få med sig något mot Spanien för att inte få en nolla i kolumnen.

Så här tänker vi

Spanien ska inte ha några problem att vinna mot Marocko med det lag man har för tillfället. Vill man ha gruppsegern behövs med största sannolikhet en seger och dessutom några mål på pluskontot eftersom de aldrig vet vad Ronaldo hittar på parallellt. Vi tror dock att Spanien vinner enkelt och väljer att spela segern till oddset 1,33 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Spanien vinner över Marocko till oddset 1,33 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com