Spanien vs Ryssland – Fotbolls-VM 2018

Vladimir PutinTredje åttondelsfinalen ligger vid dörrkarmen och det är en spännande drabbning mellan Spanien och Ryssland vi har framför oss! Spanien är favoriter och bör klara av att vinna över ett Ryssland, som dock överraskat fotbollsvärlden oerhört positivt detta VM. Förvänta er en arena som lyfter fram sitt Ryssland mot ett Spanien som gör allt för att nå långt i detta VM.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Spanien

Spanien gick igenom gruppspelet obesegrat men har ändå bara tagit en seger i detta VM. Mot Portugal i premiären blev det 3-3, mot Iran vann man med 3-1 och mot Marocko blev det likt premiären oavgjort, fast 2-2. Trots detta vann Spanien gruppen och slapp Uruguay i åttondelsfinalen. Istället blev det värdlandet Ryssland och även om det inte är en enkel uppgift hade det kunnat vara betydligt värre för Spanien.

Bortalaget Ryssland

Värdnationen inledde VM strålande med 5-0 mot Saudiarabien följt av 3-1 mot Egypten. Det var den bästa starten någonsin av en värdnation. Mot Uruguay hann verkligheten ikapp Ryssland som tappade klart med 3-0 och dessutom drog på sig rött kort. Istället fick Uruguay gruppsegern och Ryssland lottades mot Spanien. Det innebär att högerbacken Igor Smolnikov är avstängd mot Spanien.

Så här tänker vi

Spanien är ett betydligt bättre lag än Ryssland både lagmässigt och spelare för spelare. Dock har Ryssland fördel av hemmaplan vilket aldrig ska underskattas. 80,000 skrikande ryssar kan bära långt, men att det bär så långt som till seger mot Spanien är knappast sannolikt. Vi tror Spanien ganska komfortabelt kommer till att vinna över Ryssland och därmed ta sig till kvartsfinal. Vi väljer därför att spela på seger för Spanien över Ryssland till oddset 1,54 hos Bethard.

Vårt speltips: Spanien vinner över Ryssland till oddset 1,54 hos Bethard! 

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

 

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com