Spanien vs Tyskland – Speltips VM 2022

Tyskland speltips VM 2022Det är helt klart matchen mellan Spanien och Tyskland som blir söndagens höjdpunkt i VM 2022. Spanien övertygade rejält i sitt möte med Costa Rica och lyckades vinna med 7-0. Detsamma kan inte sägas om Tyskland som föll tungt mot Japan med 1-2 trots ledning med 1-0. Nu är det därför Tyskland som har kniven mot strupen när de ställs mot Spanien. Förlust mot Spanien samtidigt som Japan tar poäng mot Costa Rica innebär att Tyskland är utslaget i gruppspelet för andra VM-sluspelet i rad.

Datum: 27 november 2022
Avspark: 20:00
Arena: Al Bayt Stadium (Al Khor)
Domare: D Makkelie (Nederländerna)

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Spanien hoppas kunna säkra åttondelsfinalen

Det spanska landslaget tog sin största seger någonsin i VM-sammanhang när de vann mot Costa Rica med hela 7-0. Det var en imponerande prestation där det lossnade rejält. Visserligen mot en svag motståndet men samtidigt var det spanska landslaget oerhört bra och kan bli farliga i detta VM-slutspel. Har de vad som krävs för att vinna mot Tyskland också?

Tyskland måste vinna

Tyskland åkte ur gruppspelet i VM 2018 och nu är laget illa ute i detta VM också. Laget föll mot Japan med 1-2 och en förlust mot Spanien kan innebär att VM-äventyret är över. Mycket tyder på detta då Japan kliver in som klara favoriter mot Costa Rica. Skulle Tyskland däremot vinna mot Spanien blir det en högintressant sista omgång. Men det krävs något extra för att slå detta Spanien.

Tyskland studsar tillbaka

Oddsen hos experter inom svensk betting tror att Spanien tar hem det. Vi tror dock att det kan bli annorlunda denna match. Tyskland har ett skickligt lag och vi tror de får utlopp för detta mot Spanien. Därför spelar vi Tyskland som vinnare till oddset 3,10 hos Snabbare.

Vårt speltips: Tyskland vinner mot Spanien till oddset 3,10 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller