Sportförsäkra ditt bet hos Unibet

Super-Insurance på dina sport bet

Det är med stor glädje vi kan meddela av vi precis har påbörjat vårt samarbete med en av Europas största spelbolag, Unibet. Så passa på att ta del av vårt Supererbjudande nedan! Du får försäkring på dina spel som du spelar under Måndag 24 Oktober – Torsdag 28 Oktober, gäller matchspel på t.ex. Premier League, League Cup, SHL och Allsvenskan! Missa inte denna chans till ett nästan riskfritt bet. Spela på valfri sport under veckan för 200 kronor så ger vi dig upp till 100 kronor tillbaka om du inte vinner!

200% i välkomstbonus Xtra-galet erbjudande

Som om ovan inte vore bra nog så fortsätter vi den inslagna vägen med ett ytterligare oerhört bra erbjudande ”…you can’t refuse…” och det innebär att du just nu får 200% i välkomstbonus när du blir kund hos Unibet.

Kort om Unibet

Unibet är ett bolag som är noterat på Stockholmsbörsen och är ett av Europas stora giganter inom betting, casino och Poker. Med 14 miljoner kunder som kan följa matcher live men också lägga bet innan match. Bolaget är med sina 17 år i branschen också ett av de äldre med stor erfarenhet av olika sorters spel vilket ger ökad trygghet för kunderna. Bolaget är reglerat i flera länder i Europa och i Australien.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com