Sportförsäkra ditt bet hos Unibet

Super-Insurance på dina sport bet

Det är med stor glädje vi kan meddela av vi precis har påbörjat vårt samarbete med en av Europas största spelbolag, Unibet. Så passa på att ta del av vårt Supererbjudande nedan! Du får försäkring på dina spel som du spelar under Måndag 24 Oktober – Torsdag 28 Oktober, gäller matchspel på t.ex. Premier League, League Cup, SHL och Allsvenskan! Missa inte denna chans till ett nästan riskfritt bet. Spela på valfri sport under veckan för 200 kronor så ger vi dig upp till 100 kronor tillbaka om du inte vinner!

200% i välkomstbonus Xtra-galet erbjudande

Som om ovan inte vore bra nog så fortsätter vi den inslagna vägen med ett ytterligare oerhört bra erbjudande ”…you can’t refuse…” och det innebär att du just nu får 200% i välkomstbonus när du blir kund hos Unibet.

Kort om Unibet

Unibet är ett bolag som är noterat på Stockholmsbörsen och är ett av Europas stora giganter inom betting, casino och Poker. Med 14 miljoner kunder som kan följa matcher live men också lägga bet innan match. Bolaget är med sina 17 år i branschen också ett av de äldre med stor erfarenhet av olika sorters spel vilket ger ökad trygghet för kunderna. Bolaget är reglerat i flera länder i Europa och i Australien.

Lämna en kommentar