Sporting Lisbon vs Real Madrid – Champions League

Hemmalaget Sporting Lisbon

sporting-lisbon-vs-real-madridSporting Lisbons chanser till Champions League spel ser allt mörkare ut då man bara har tagit tre poäng på fyra matcher. Nu behöver de hela fem poäng upp till andraplacerade Real Madrid med bara två matcher kvar att spela. Nu måste de vinna båda de kvarvarande matcherna och Real Madrid måste förlora båda sina för att Sporting Lisbon ska kvalificera sig.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det positiva för laget är att man precis har tagit sig ur en formsvacka. Man hade en fyra matcher lång vinstlös svit vilket inte är vanligt för Sporting Lisbon men som bröts i och med segern över Arouca med 3-0.

Bortalaget Real Madrid

Real Madrid har som vanligt hittat sin fina form och man är dominanta som brukligt. De vann mot Atletico Madrid på bortaplan (ett bättre ord är kanske bortaarena) med 3-0 i Lördags och de spelade en mycket bra fotboll.

Nu leder dem ligan och ligger två poäng före de stora konkurrenterna FC Barcelona i kampen om ligatiteln. Detta var vinst nummer sju på åtta möjliga matcher och på de matcherna har man gjort hela 33 mål.

Så här tänker vi

Vi tror på Real Madrid och vi spelar Asiatisk kombo med Vinst för Real Madrid Och Båda lagen gör mål till oddset 2.75 hos Unibet

Vårt speltips: Vinst för Real Madrid Och Båda lagen gör mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar