Sporting Lisbon vs Real Madrid – Champions League

Hemmalaget Sporting Lisbon

sporting-lisbon-vs-real-madridSporting Lisbons chanser till Champions League spel ser allt mörkare ut då man bara har tagit tre poäng på fyra matcher. Nu behöver de hela fem poäng upp till andraplacerade Real Madrid med bara två matcher kvar att spela. Nu måste de vinna båda de kvarvarande matcherna och Real Madrid måste förlora båda sina för att Sporting Lisbon ska kvalificera sig.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det positiva för laget är att man precis har tagit sig ur en formsvacka. Man hade en fyra matcher lång vinstlös svit vilket inte är vanligt för Sporting Lisbon men som bröts i och med segern över Arouca med 3-0.

Bortalaget Real Madrid

Real Madrid har som vanligt hittat sin fina form och man är dominanta som brukligt. De vann mot Atletico Madrid på bortaplan (ett bättre ord är kanske bortaarena) med 3-0 i Lördags och de spelade en mycket bra fotboll.

Nu leder dem ligan och ligger två poäng före de stora konkurrenterna FC Barcelona i kampen om ligatiteln. Detta var vinst nummer sju på åtta möjliga matcher och på de matcherna har man gjort hela 33 mål.

Så här tänker vi

Vi tror på Real Madrid och vi spelar Asiatisk kombo med Vinst för Real Madrid Och Båda lagen gör mål till oddset 2.75 hos Unibet

Vårt speltips: Vinst för Real Madrid Och Båda lagen gör mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com