St. Polten vs Floridsdorfer – Österrike Liga 1

St. Polten vs FloridsdorferToppen möter botten den sista dagen för säsongen. St Polten möter Floridsdorfer som redan är klara för nedflyttning nästa säsong. Och med det sagt kan ni säkert förstå hur vi ska spela. Men lite mer bakgrund än så måste vi ha.

St. Poltens säsong i Österrike Liga 1 har varit succébetonad och de har varit så dominanta i sina matcher. Detta göra att man spelar i högstaligan nästa år, Bundesliga. De är redan nu 8 poäng före tvåan  Lask Linz.

St Polten har inte saktat ner i slutet av säsongen utan fortsatt spela bra och underhållande fotboll. De senaste 6 matcherna har de gjort fantastiska 15 mål och bara släppt in 3. Så offensiven fungerar lika bra som defensiven.

På hemmaplan spelar St. Polten om möjligt ännu bättre och har vunnit 9 senaste matcherna och gjort otroliga 23 mål. De har också bästa defensiv i hela ligan. Floridsdorfer har släppt in 10 mål på de senaste 3 matcherna vilka de också har förlorat. Floridsdorfer har bara vunnit 1 match de senaste 12 gångerna och de spelar ännu sämre på bortaplan.

St Polten kommer inte att göra någon besviken utan kommer att vinna programenligt så väljer att spela på Över 2.5 mål till oddset 1.9 hos Comeon.

Vi spelar: Över 2.5 mål

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com