St. Polten vs Floridsdorfer – Österrike Liga 1

St. Polten vs FloridsdorferToppen möter botten den sista dagen för säsongen. St Polten möter Floridsdorfer som redan är klara för nedflyttning nästa säsong. Och med det sagt kan ni säkert förstå hur vi ska spela. Men lite mer bakgrund än så måste vi ha.

St. Poltens säsong i Österrike Liga 1 har varit succébetonad och de har varit så dominanta i sina matcher. Detta göra att man spelar i högstaligan nästa år, Bundesliga. De är redan nu 8 poäng före tvåan  Lask Linz.

St Polten har inte saktat ner i slutet av säsongen utan fortsatt spela bra och underhållande fotboll. De senaste 6 matcherna har de gjort fantastiska 15 mål och bara släppt in 3. Så offensiven fungerar lika bra som defensiven.

På hemmaplan spelar St. Polten om möjligt ännu bättre och har vunnit 9 senaste matcherna och gjort otroliga 23 mål. De har också bästa defensiv i hela ligan. Floridsdorfer har släppt in 10 mål på de senaste 3 matcherna vilka de också har förlorat. Floridsdorfer har bara vunnit 1 match de senaste 12 gångerna och de spelar ännu sämre på bortaplan.

St Polten kommer inte att göra någon besviken utan kommer att vinna programenligt så väljer att spela på Över 2.5 mål till oddset 1.9 hos Comeon.

Vi spelar: Över 2.5 mål

Lämna en kommentar