Steaua Bucharest vs Manchester City – Champions League

Hemmalaget Steaua Bucharest

Steaua Bucharest vs Manchester CitySteaua Bucharest har gjort det svårt för sig i den här omgången av Champions League genom att spela oavgjorda matcher som man sedan vänder på och vinner. Oavgjort mot starka Sparta Prag i den 3de rundan som man sedan vände och vann på hemmaplan med 2-0.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Kanske hade man också hoppats på lite lättare motstånd men man drog nitlotten och hamnade i samma grupp som Manchester City.

Formen som Steaua Bucharest har är bra just nu och man har vunnit alla sina matcher i den inhemska ligan. Det gör att man just nu leder tabellen.

Bortalaget Manchester City

Manchester City som lägger så mycket pengar i stort sett varje år på spelare och tränare har ännu inte vunnit hela Champions League. Kanske världens mest eftertraktade tränare Pep Guariola köptes över den här sommaren. Till hans namn köptes också fler spelare såsom Leroy Sane, Gabriel Jesus och John Stones, Ikay Gundogan samt Nolito. Ikay och Nolito har spetskvalitéer som Manchester City kommer att behöva för att äntligen gå hela vägen i år. Nu har man nästan spenderat 2 000 miljoner kronor i år och man förmodligen inte bara vinna

Så här tänker vi

Med tanke på Steaua Bucharests form och att en del spelare är nya i Manchester City så tror vi på att ge lite fördel till Steaua Bucharest och spelar +1.5 Mål på Steaua Bucharest till oddset 1.85 hos betsson

Vi spelar: +1.5 Mål på Steaua Bucharest hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar