Stjarnan vs Fjolnir – Island

Hemmalaget Stjarnan

Stjarnan vs FjolnirStjarnan har inför årets liga hittat formen och man startade bra med en lång segersvit om 5 matcher detta gör att man ligger där uppe och fightas om ligasegern åtminstone har man i.a.f. sett till att man är där och verkligen har chansen.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Efter den inledande starten och den långa segersviten har man kommit lite ur form och man verkar sakna någonting i sitt spel. Passningsspelet och försvarsspelet sitter inte längre som det gjorde inledningsvis, kanske är det självförtroendet som fått sig en knäck. Nu är har man istället en förlustsvit på 4 matcher att vända för så här kan man inte hålla på.

Bortalaget Fjolnir

Fjolnir har verkligen rockat detta år och från förra årets 6de plats ser man ut att verkligen ha uppfunnit sej själva igen. Nu ligger man där uppe och fightas om ligasegern på en mycket hedrande andraplats i tabellen.

Dom är också i bra slag till skillnad från dagens värdar då man har en segersvit om 3 matcher och förmodligen gärna vill öka på den till 4a matcher. Mål kan man också göra då man slog Throttur Reykjavik med 5-0 på bortaplan och blyg är man inte heller.

Så här tänker vi

Vi tror nog att Fjolnir tar detta med garderar oss med att man kanske kryssar och spelar 2X till oddset 1.72 hos betsson

Vi spelar: X2 hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar