Stoke vs Manchester City – Premier League

stoke city crouchHelgens Premier League-omgång avslutas med matchen mellan Stoke och serieledaren Manchester City. Den ljusblå Manchester-klubben har redan säkrat ligan i praktiken då man har 13 poäng ner till tvåan United, en match mindre spelad och det återstår åtta omgångar för United och Liverpool. Det finns alltså ingenting som kan hindra Pep Guardiola att ta sin första ligatitel med Manchester City men frågan är om det inte finns skrälläge för The Potters.

Hämta din bonus på upp till 2000 kronor hos Betser

Hemmalaget Stoke:

Stoke har haft en mardrömssäsong och inte har det sett bättre ut under de senaste månaderna. Inför den tuffaste matchen på säsongen ligger Stoke näst sist i Premier League med en poäng till Southampton ovanför strecket. The Potters form är inte heller den särskilt god med blott en vinst på de elva senaste matcherna. De senaste tre matcherna har dock varit förlustfria med kryss mot Southampton, Leicester och Brighton. Nu väntar betydligt tuffare motstånd när City kommer på besök.

Bortalaget Manchester City:

Manchester City är redan klara ligamästare i praktiken med 13 poäng ner till tvåan Manchester United. Peps mannar har varit fullständigt överlägsna hela säsongen och var länge med och slogs om titlar på fyra fronter. Förutom chockförlusten i FA-cupen mot Will Grigg och Wigan, är City kvar både i ligan och Champions, samtidigt som laget redan vunnit ligacupen. Nu kan man ta ännu ett steg mot den redan säkrade ligatiteln genom att besegra Stoke på bortaplan.

Så här tänker vi:

City är naturligtvis jättefavoriter men det är inte bara att åka till Bet365 Stadium och hämta tre poäng. Ett Stoke som är i kryssform kommer ligga lågt mot City som kan bli frustrerat. Citys förluster 2017/18 har kommit när man som mest anat det och vill Stoke spela i Premier League kommande säsong är ett kryss gudomligt fint hemma mot City. Vi tror Stoke kan skrälla till sig ett kryss, vi spelar oavgjort på matchen till oddset 6,45 hos Betser.

Vårt speltips: Matchen mellan Stoke och Manchester City slutar oavgjort till oddset 6,45 hos Betser

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com