Stoke vs Manchester City – Premier League

stoke city crouchHelgens Premier League-omgång avslutas med matchen mellan Stoke och serieledaren Manchester City. Den ljusblå Manchester-klubben har redan säkrat ligan i praktiken då man har 13 poäng ner till tvåan United, en match mindre spelad och det återstår åtta omgångar för United och Liverpool. Det finns alltså ingenting som kan hindra Pep Guardiola att ta sin första ligatitel med Manchester City men frågan är om det inte finns skrälläge för The Potters.

Hämta din bonus på upp till 2000 kronor hos Betser

Hemmalaget Stoke:

Stoke har haft en mardrömssäsong och inte har det sett bättre ut under de senaste månaderna. Inför den tuffaste matchen på säsongen ligger Stoke näst sist i Premier League med en poäng till Southampton ovanför strecket. The Potters form är inte heller den särskilt god med blott en vinst på de elva senaste matcherna. De senaste tre matcherna har dock varit förlustfria med kryss mot Southampton, Leicester och Brighton. Nu väntar betydligt tuffare motstånd när City kommer på besök.

Bortalaget Manchester City:

Manchester City är redan klara ligamästare i praktiken med 13 poäng ner till tvåan Manchester United. Peps mannar har varit fullständigt överlägsna hela säsongen och var länge med och slogs om titlar på fyra fronter. Förutom chockförlusten i FA-cupen mot Will Grigg och Wigan, är City kvar både i ligan och Champions, samtidigt som laget redan vunnit ligacupen. Nu kan man ta ännu ett steg mot den redan säkrade ligatiteln genom att besegra Stoke på bortaplan.

Så här tänker vi:

City är naturligtvis jättefavoriter men det är inte bara att åka till Bet365 Stadium och hämta tre poäng. Ett Stoke som är i kryssform kommer ligga lågt mot City som kan bli frustrerat. Citys förluster 2017/18 har kommit när man som mest anat det och vill Stoke spela i Premier League kommande säsong är ett kryss gudomligt fint hemma mot City. Vi tror Stoke kan skrälla till sig ett kryss, vi spelar oavgjort på matchen till oddset 6,45 hos Betser.

Vårt speltips: Matchen mellan Stoke och Manchester City slutar oavgjort till oddset 6,45 hos Betser

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com