Sverige – Schweiz – Fotbolls-VM 2018

landsfadern granenDags för Sverige att göra sin första slutspelsmatch i ett VM sedan 2006. Den gången gick det inget vidare men förutsättningarna ser annorlunda ut nu 12 år senare. Det är ett Sverige som vann sin grupp före världsmästaren Tyskland, starka Mexiko och Sydkorea. Dessutom imponerade man ordentligt i sista matchen mot Mexiko, en match som Sverige vann med hela 3-0. Nu ställs Sverige mot Schweiz i en åttondelsfinal!

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Sverige

Sverige var inför gruppspelet långt ifrån några favoriter att ta hem den svåra gruppen med världsmästaren Tyskland och svåra Mexiko och Sydkorea. Efter en stabil seger mot Sydkorea i första matchen blev det en oerhört tung förlust mot Tyskland. Svenskarna reste sig dock på ett imponerande sätt genom att krossa Mexiko i den avslutande matchen med hela 3-0. Ett resultat som får svenskarna att tänkta på sommaren 1994. Att laget även hamnade på den enklare halvan talar för ett roligt svenskt slutspel men Schweiz får absolut inte underskattas.

Bortalaget Schweiz

Schweiz ligger sexa på världsrankingen och gick igenom kvalet med endast en förlust. I premiären mot Brasilien fick laget till ett kryss som följdes upp av en dramatisk vinst i slutsekunderna mot Serbien. Mot Costa Rica räckte det med kryss för att bli tvåa i gruppen, då Brasilien gjorde jobbet mot Serbien. Att släppa in två mål Costa Rica är dock inte särskilt stabilt och laget har dessutom Lichtsteiner och Schär borta på grund avstängning.

Så här tänker vi

Nu är det här med hjärtat igen men det är svårt att inte tippa på Sverige i detta skede. Vi hoppas och tror verkligen på svensk vinst mot Schweiz. Dock kommer det sitta långt inne. Troligtvis så långt inne att det blir förlängning och förhoppningsvis en ny Rumänien där. Vi väljer hur som helst att spela på oavgjort till oddset 2,90 hos Bethard.

Vårt speltips: Matchen mellan Sverige och Schweiz slutar oavgjord efter ordinarie tid till oddset 2,90 hos Bethard. 

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com