Sverige vs Belgien – EM

Hemmalaget Sverige

Sverige vs BelgienMan spelade riktigt bra mot Italien i fredags men det räckte inte hela vägen. Man verkade nöjda med att spela mest försvarsspel och försöka kontra in ett mål när en chans skulle dyka upp. Med den taktiken fick Zlatan Ibrahimovic väldigt lite chanser att få göra ett mål på Italien.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Med resultat 1-1 mot Irland så ligger Sverige nu på 3de plats i gruppen och med en vinst i dag är man vidare i turneringen. Man får inte glömma att utmaningen för ett land rankad 35 på Fifa rankingen att slå ett land rankad nummer 2 är väldigt liten.

Bortalaget Belgien

Belgien kommer säkert inte vilja missa chansen att få imponera på sina fans. I matchen mot Italien som man förlorade kom säkert som en mindre chock och man kunde se på matchen mot Irland att man hade bestämt sig för att verkligen vinna.

Matchen mot Irland gav dom 3de vinsten på 5 matcher och det råder ingen tvekan om att på pappret har dom det bästa laget. Idel stjärnor på varje plats nästan i detta EM-lag.

Så här tänker vi

Vi tror inte Belgien missar chansen att få visa upp sig från sin bästa sida utan spelar Seger för Belgien till oddset 1.85 hos mybet

Vi spelar: Seger för Belgien hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar