Sverige vs Egypten – Oddstips Handbolls-VM 2023 Kvartsfinal

Ett obesegrat SverSverige speltips handbolls-VM 2023 mot Egyptenige jagar VM-guld på hemmaplan och näst på tur är Egypten som gjort en stark turnering. Fram tills avslutande matchen mot Danmark i huvudrundan hade Egypten gått rent. Tittar vi på oddsen hos svensk betting ska inte Sverige ha några problem att vinna. Detta trots att Egypten är ett bra lag som säkert kan bjuda på tufft motstånd. Sverige kommer lyftas fram av publiken på Tele 2 Arena och vi hoppas givetvis på en komfortabel svensk seger mot afrikanerna.

Datum: 25 januari 2023
Avkast: 20:30
Arena: Tele 2 Arena (Stockholm)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Sverige är klara favoriter

Det svenska laget har varit oerhört starka i Handbolls-VM 2023. Sex raka segrar utan problem har det blivit hittills. Visst har de inte stött på någon av de tuffaste nationerna men spelmässigt har man imponerat kraftigt och framförallt i segrarna mot Island och Ungern. Nu återstår det att se om Sverige kan avfärda Egypten som förväntat.

Egypten är en stark handbollsnation

Egypten är Afrikas överlägset bästa handbollsnation och den enda nationen utanför Europa som syns i slutspelet. Laget gick rent genom första gruppspelet och så också i huvudrundan fram tills den avslutande matchen mot Danmark. Där blev det förlust med fem bollar och nu återstår det att se om de kan hota Sverige i Stockholm. Mycket tyder på att det får det tufft även om de vann mot Sverige i OS 2021.

Sverige tar hem detta

Det svenska landslaget har sett oerhört starka ut i detta VM och med fördelen av hemmaplan ska det räcka för att nå semifinal. Vi tror att Sverige är tillräckligt starka för att vinna detta. Därför spelar vi Sverige som vinnare till oddset 1,27 hos Betsson.

Vårt speltips: Sverige vinner mot Egypten och når semifinal till oddset 1,27 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller