Sverige vs Färöarna – EM-kval

Efter en av de bästa svenska halvlekarna vi sett på en väldigt lång tid lyckades Sverige besegra Rumänien med 2-0 och därmed kvalificera sig till EM för sjätte gången i rad. Inför avslutande matchen mot Luxemburg kommer Janne Andersson att lufta talangerna. Hungriga spelare borde innebära att Sverige komfortabelt slår betydligt sämre Färöarna med en hel del bollar.

Hämta din välkomstbonus hos Betsson på 1000 kronor

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Sverige

Sverige må ha haft en rejäl urladdning men räkna med att de svenska talangerna är spelsugna. Mattias Svanberg, Alexander Isak och framförallt Dejan Kulusevski ska bli oerhört intressanta att följa och alla tre lär starta mot Färöarna. Även om den svenska elvan lär se helt annorlunda ut vill spelarna visa att de ska vara med i EM-truppen. De tekniskt skickliga unga spelarna borde kunna få en hel del tid med bollen mot ett lågt stående Färöarna. Vi tror därför på en svensk målfest när laget hyllas på Friends Arena.

Bortalaget Färöarna

För Fäöarna är kvalet över sedan länge. De kommer med största sannolikhet sluta näst sist i gruppen om inte Malta skrällar till sig poäng borta mot Norge. Med en målskillnad på 4-27 ska de svenska spelarna inte ha några som helst problem med att vinna. Sverige har 8-1 på de tre tävlingsmatcher som spelats mellan lagen. Därför är det egentligen ingenting som talar för att Färöarna skulle kunna hota. Sverige bör ha full kontroll från början till slut.

Så här tänker vi

Sveriges talanger ska fixa detta utan problem. Janne Andersson har en perfekt möjlighet att lufta spelare och har inför matchen gått ut och sagt att han kommer göra just detta. Vi tror på en rejäl överkörning av Sverige och spelar därför över 3,5 mål hos Betsson tilloddset 1,64.

Vårt speltips: Över 3,5 mål i Em-kvalmatchen mellan Sverige och Färöarna till oddset 1,64 hos Betsson

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com