Sverige vs Finland – Ishockey VM

Hemmalaget Sverige

Äntligen startar semifinalerna i VM med ett klassiskt möte mellan två rivaler inom ishockeyn. Det vi har sett inför matchen är att det också är ett svenskt lag som står för en fin ishockey emellanåt. Sverige mötte Finland före turneringen och då kunde man se att de inte spelar den mest attraktiva hockeyn, det är inte roligt att kolla på.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Vad som varit tydligt i den här turneringen är hur Sverige ännu inte har fått spelet att lossna riktigt. Med Henrik Lundqvist och ytterligare 18 NHL-spelare i laget finns det självklara tendenser till en hög nivå, men varken spel- eller målmässigt har det sett så där övertygande ut som det gärna hade fått göra.

Bortalaget Finland

Finland har inte fått loss alls så många NHL stjärnor som Sverige och har fått anpassa sitt spel efter de förutsättningarna. Finland har sina absoluta styrkor i det defensiva spelet. Därmed kan vi mycket väl få se en tight match målmässigt. Det ska dock sägas att Sverige har en mer namnkunnig offensiv, även fall den ännu inte har fått fritt spelrum.

Precis som vi varit inne på tidigare är finländarna inte rädda för att spela en mer primitiv ishockey och det har visat sig framgångsrikt.

Så här tänker vi

Sverige har på pappret ett överlägset lag men vi ser också att Finlands försvar är svåra att ta sig förbi så vi väljer att spela Finland +1.5 mål till oddset 1.78 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Finland +1.5 mål  hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com