Sverige vs Finland – JVM Speltips – semifinal

Sverige kunde med nöd och näppe ta sig förbi Lettland i kvartsfinalen och därför är Juniorkronorna också klara för semifinal. Där väntar tufft motstånd i form av Finland en nation som Sverige inte vunnit mot de sex senaste matcherna. Sverige hoppas kunna nå finale. Sverige har inte nått final sedan 2018 då laget föll mot Kanada och det senaste guldet inträffade år 2012. Men först ska Sverige ta sig förbi Finland vilket är lättare sagt än gjort.

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på JVM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Juniorkronorna är underdogs

Sverige har inte imponerat i JVM de senaste åren även om laget tog brons 2020 och silver 2018. Men endast två medaljer de sju senaste mästerskapen gör att det inte är allt för hoppfullt. Inför detta mästerskapet var förhoppningarna inte särskilt stora på Juniorkronorna. I gruppspelet vann Sverige de matcher de förväntades vinna men förlorade mot USA. I kvartsfinalen väntade Lettland, turneringens överraskning hittills. Flera spelare från SHL har varit tongivande.

Finland har blandat och gett

Det finska juniorlandslaget kom tvåa i sin grupp bakom Kanada. De vann mot Tjeckien, Lettland, Slovakien men föll mot Kanade med 3-6. I kvartsfinalen mot Tyskland vann Finland komfortabelt med 5-2 och nu tyder mycket på att de kommer att ta sig förbi Sverige också. Men vi hoppas givetvis det blir annorlunda.

Blir en målrik match

Det svenska målskyttet är kanske inte det bästa denna turnering men samtidigt är det semifinal och Finland står för motståndet. Oddsen hos experter inom svensk betting talar för att det kan bli ett gäng mål i denna match. Därför spelar vi över 3,5 mål i matchen mellan Sverige och Finland hos LeoVegas.

Därför spelar vi över 3,5 mål i matchen mellan Sverige – Finland i JVM semifinal.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på JVM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com