Sverige vs Österrike – Hockey VM

symbol tre kronorSveriges jakt mot att försvara guldet fortsätter och nästa hinder på vägen är Österrike. Tre Kronor ska med sin stjärnspäckade trupp inte ha några som helst problem mot ett Österrike som bara tagit en poäng på sina inledande tre matcher. Det gäller för Tre Kronor att inte slarva här för gruppsegern kan bli väldigt avgörande i jakten på seedning inför slutspelet. Vinner Sverige gruppen är vägen till final betydligt enklare än om man kommer tvåa.

Hämta din bonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Sverige:

Hittills har VM varit en enda stor blågul publikfest. Eftersom mästerskapet spelas i Danmark har svenskarna, med skåningarna i spetsen, väldigt nära till matcherna. Sveriges tre inledande matcher har bjudit på 12 mål och bara 2 insläppta och vinster i samtliga matcher. Det gör att man står på samma poäng som Ryssland som dock leder gruppen med den bisarra målskillnaden 20-0 efter de inledande tre matcherna. Nu är det upp till Elias Pettersson och grabbarna att visa vem det är som bestämmer när alplandet bara ska smulas sönder likt ett Milka!

Bortalaget Österrike:

Österrike har åkt berg och dalbana mellan A- och B-VM under egentligen all sin livstid. Den enda framgången för nationen kom 1927 när man vann ”European Championship” – en tävling som inte ens finns idag. Laget saknar helt enkelt stjärnor och de enda som kan anses vara någorlunda namnkunniga är Malmö Redhawks Lukas Haudum och Michael Raffl till vardags i Philadelphia Flyers. Nä Österrike är knappast en tung hockeynation utan lär slåss med Vitryssland om att inte komma sist i grupp A.

Så här tänker vi:

Sverige kommer naturligtvis att vinna matchen oavsett vad som händer. Sverige hade kunnat ställa upp med juniorlaget och ändå besegra Österrike. Oddset 1,02 ger knappast något spelvärde om vi inte har miljoner att lägga. Därför hittar vi målspelet istället. Vi väljer att spela över 5,5 mål i Tre Kronors VM-match mot Österrike till oddset 1,42 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Matchen mellan Sverige och Österrike innehåller över 5,5 mål till oddset 1,42 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com