Sverige vs Schweiz – Handbolls-EM 2020

Sverige arrangerar tillsammans med Österrike och Norge handbolls-EM 2020. Det är ett intressant svenskt landslag som inleder hemma i Scandinavium i Göteborg mot Schweiz. Enligt oddsen är Sverige fjärde favorit till guldet efter Danmark, Frankrike och Spanien. Mot Schweiz ska laget inte ha några problem så länge man presterar på en bra nivå och räkna med ett rejält stöd i Göteborg som är en handbollstokig stad.

Hämta din välkomstbonus på 1000 kronor hos Bethard

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Sverige

Sverige är klara favoriter och ska om allt går som det ska inte ha några som helst problem mot Schweiz. Det svenska landslaget har bättre spelare på varje position vilket tillsammans med hemmaplansfördel borde räcka för att laget ska bärga en seger. Sverige är dessutom favorit att kamma hem gruppsegern vilket vore trevligt när det är EM på hemmaplan. Göteborg älskar handboll och kommer att lyfta fram det svenska landslaget.

Bortalaget Schweiz

Schweiz må göra riktigt bra choklad och ha snöfyllda alptoppar men något vidare på handboll är inte nationen. Visst vann laget sina träningsmatcher inför EM men Tunisien och Nederländerna är inget att hänga i granen. Laget har inga direkta stjärnor och får det tufft mot Sverige. Om de inte gör en dundersensation till skräll ska de inte ha en chans mot Sverige.

Så här tänker vi

Sverige ska utan problem kunna vinna denna match men oddsen på svensk seger ligger på 1,15 vilket inte är något vidare värt att betta på. Istället tror vi att svenskarna är tillräckligt starka för att vinna båda halvlekarna vilket vi också tror man klarar. Sverige har ett intressant lag på gång och det ska bli kul att följa laget under detta EM där flera matcher alltså spelas i Göteborg. Vi väljer att spela halvtid/fulltid 1/1 till oddset 1,35 hos Bethard.

Vårt speltips: HT/FT 1/1 till oddset 1,35 hos Bethard

Team Svenskbetting