Sverige vs Slovenien – Vänskapsmatch

Sverige vs SlovenienSveriges förberedelser inför Euro 2016 börjar nu i dag när dom tar emot Slovenien som hamnade utanför finalspelen.

Spela hos mybet och dubbla din insättning upp till 1000 kr. Klicka här!

Zlatan Ibrahimovic har dominerat i Franska Ligan och som hjälpte Paris Saint Germain enkelt vinna ligan. Nu hoppas han göra samma sak för Sverige under Euro 2016 vilket förmodligen blir hans sista turnering i landslagssammanhang. Zlatan har gjort 62 mål på 112 matcher för Sverige och vill förmodligen spela bra nu när han letar efter ny klubb att spela i. Han är utan tvekan Sveriges störst stjärna och trots sin ålder har han gjort imponerande 50 mål i sitt klubblagsspel.

Han var också stor orsak till att det blir finalspel i Euro 2016 när han gjorde tre viktiga mål över två playoff matcher. Sverige har ingen bra seger svit att bygga på men har heller inte förlorat mer än 1 match och är oslagna hemma.

Slovenien slutade 3a i kvalspelet till Euro2016 men man kunde inte ta sig förbi Ukraina och på så vis missade man finalerna i Frankrike. Senaste matchen mot Nordirland förlorade man med 1-0.

Om man tittar på Sloveniens usla bortafacit och med tanke på att Sverige vill hitta tillbaka till formen och dessutom är svårslagna på hemmaplan talar allt för seger och till oddset 1.7 hos mybet spelar vi en 1a.

Vi spelar: 1, seger för Sverige

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com