Sverige vs Tyskland – Handbolls-EM bronsmatch

Efter att Sverige blivit bortdömda i semifinalen mot Frankrike är det nu dags för bronsmatch mot värdnationen Tyskland. Det svenska laget kliver in som favoriter inför bronsmatchen och hoppas kunna säkra en medalj. Frågan är dock hur laget klarar att ladda hem efter den oerhörda frustrationen som infann sig efter att Frankrike tagit sig till final med ett regelvidrigt mål i slutsekunden. Nu återstår det att se om de kan bärga en bronsmedalj det svenska folket och enligt odds hos svensk betting tar Sverige hem detta.

  • Datum: 28 januari 2024
  • Avkast: 15:00
  • Arena: Lanxess Arena (Köln)
  • Domare: I Pavicevic – M Raznatovic

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på Handbolls-EM

Sverige är favoriter och vill ha revansch

Det svenksa laget är favoriter att ta brons i Handbolls-EM 2024. Sverige har förlorat två matcher i detta EM-slutspel men kanske skulle de inte ha förlorat någon. Mot Danmark i mellanrundan blev de bortdömda trots sen kvittering. Men det var ändå ingenting jämfört med vad som hände i semifinalen. Men trots protest blev det ingen final och nu väntar Tyskland i bronsmatch,

Tyskland hoppas säkra brons inför hemmafansen

Det tyska laget hoppas kunna säkra brons inför hemmafansen i Köln. De har gjort en bra turnering och tagit sig tillbaka till medaljmatcherna. Nu hoppas de kunna säkra en medalj vilket skulle bli den första sedan guldet 2016. Faktum är att Tyskland inte ens varit i semifinal sedan guldet 2016.

Sverige tar hem detta

Även om det kan bli svårt att ladda om för det svenska laget är det svårt att se de slarva bort detta. Tyvärr får Sverige ingen chans att försvara guldet från 2022 men ett brons vore ändå imponerande. Sverige har ett bättre lag och vi tror Sverige tar hem bronset. Därför spelar vi Sverige som vinnare till odds 1,85 hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Sverige vinner mot Tyskland och tar brons till odds 1,85 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på Handbolls-EM