Sverige vs Ungern – U21 EM-Kval

Franz Brorsson u21Dags för Sveriges framtid att spela boll i U21 EM-kval mellan Sverige och Ungern. Sverige har under nye tränaren Roland Nilsson stått för ett bra gruppspel när nu sluttampen närmar sig. På sju matcher har det blivit fem segrar, två oavgjorda och noll förluster. Men tvåan Belgien hotar absolut då de har samma poäng men sämre målskillnad på sju spelade matcher.

Hemmalaget Sverige

Efter att ha spelat fyra raka bortamatcher avslutar Sverige nu med tre matcher på hemmaplan. Det blir viktigt för Roland Nilssons manskap att fortsätta vinna. I bortamatchen mot Ungern blev det 2-2 senast vilket tillsammans med poängtappet borta mot Belgien är Sveriges enda i denna kvalgrupp. Vinner Sverige sina återstående tre hemmamatcher är laget klara för EM i Italien 2019. Sverige har en fin historik i U21-EM-sammanhang med guld 2015 och deltagande 2017. Kan denna generatationen också vinna svenska fotbollshjärtan!

Bortalaget Ungern

Först ut på Sveriges tre avslutande hemmamatcher är Ungern som inför matchen ligger trea i gruppen, sex poäng efter Sverige men med en match mindre spelad. Ungerns EMöde avgörs de nästa två matcherna när man först har Sverige borta, innan laget tar emot Belgien hemma. Laget behöver två segrar på de två nästkommande matcherna för att ha en chans att nå en plats till EM, men ur ett svenskt perspektiv hoppas vi såklart inte på detta.

Så här tänker vi

Sveriges U21 har ett oerhört facit i kvalsammanhang inför de senaste tre mästerskapen. Sverige har ett spännande lag med stabile Pontus Dahlberg i målet, ett gäng backar av bra nivå som Franz Brorsson och Linus Wahlqvist, mittfältet med bland annat Mattias Svanberg, Erdal Rakip och Tesfaldet Tekie + Alexander Isak och Joel Asoro i anfallet. Vi tror Sveriges lag är för bra för ungrarna och väljer att spela seger för Sverige till oddset 1,59 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Sverige U21 vinner över Ungern U21 till oddset 1,59 hos Nordicbet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com