Swansea vs Chelsea – Premier League

Hemmalaget Swansea

swansea-vs-chelseaSwanseas förra säsong var i moll och det mesta av spelet stämde inte och till slut fick tränaren Garry Monk gå och lämna för den nya tränaren Franscesco Guidolin som verkligen fick klubben att ta fart igen och till slut hamnade man på en 12de plats och allt kändes bättre för fansen och laget.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men nu i sommar gjorde man det inte direkt lättare för laget när man släppte i stort sett alla första anfallare laget har när Bafetimbi Gomis, Eder och Alberto Paloschi lämnade. Sedan lämnade också lagets ikon och lagkapten Ashley Williams laget. Det tog ett tag innan man köpte in några spelare men sedan slog man till med Fernando Llorente och hans spanska kompis Borja Baston. Detta är klasspelare och normalt spelar man inte för ett lag som Swansea men här har Swansea gjort rekordvärvningar. Så vi får se om det betalar sig.

Bortalaget Chelsea

Chelsea har under Antonio Conté startar lika bra som de båda Manchester lagen och man har vunnit med 2-1 mot West Ham och Watford i Premier League som sedan följdes upp av en 3-2 seger mot Bristol Rovers i League Cup och 3-0 kross mot Burnley i Premier Leauge.

Så här tänker vi

Vi tror inte att Swansea kommer ha samma problem i år med nedflyttningshot och sådanna bekymmer utan man blir nog ett bra mittenlag och i den här matchen spelar vi Vinst för Chelsea till oddset 1.7 hos mybet

Vi spelar: Vinst för Chelsea hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com