Swansea vs Chelsea – Premier League

Hemmalaget Swansea

swansea-vs-chelseaSwanseas förra säsong var i moll och det mesta av spelet stämde inte och till slut fick tränaren Garry Monk gå och lämna för den nya tränaren Franscesco Guidolin som verkligen fick klubben att ta fart igen och till slut hamnade man på en 12de plats och allt kändes bättre för fansen och laget.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men nu i sommar gjorde man det inte direkt lättare för laget när man släppte i stort sett alla första anfallare laget har när Bafetimbi Gomis, Eder och Alberto Paloschi lämnade. Sedan lämnade också lagets ikon och lagkapten Ashley Williams laget. Det tog ett tag innan man köpte in några spelare men sedan slog man till med Fernando Llorente och hans spanska kompis Borja Baston. Detta är klasspelare och normalt spelar man inte för ett lag som Swansea men här har Swansea gjort rekordvärvningar. Så vi får se om det betalar sig.

Bortalaget Chelsea

Chelsea har under Antonio Conté startar lika bra som de båda Manchester lagen och man har vunnit med 2-1 mot West Ham och Watford i Premier League som sedan följdes upp av en 3-2 seger mot Bristol Rovers i League Cup och 3-0 kross mot Burnley i Premier Leauge.

Så här tänker vi

Vi tror inte att Swansea kommer ha samma problem i år med nedflyttningshot och sådanna bekymmer utan man blir nog ett bra mittenlag och i den här matchen spelar vi Vinst för Chelsea till oddset 1.7 hos mybet

Vi spelar: Vinst för Chelsea hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar