Swansea vs Liverpool – Premier League

Jumbon mot fyran när Premier Leagues 23:e omgång ska bli komplett efter matchen som går av swansea walesstapeln i Wales på måndagskvällen. Krisande Swansea har gjort alla besvikna och ligger för närvarande sist i ligan med endast 17 inspelade poäng på 22 matcher. Liverpool i sin tur kommer med stort självförtroende efter att som första lag besegrade Manchester City under säsongen 2017/18. Det här kan väl bara sluta på ett sätt?

Hemmalaget Swansea

Swanseas säsong har varit fullständig katastrof och sett till spelet är det inte förvånande att man ligger sist efter 22 omgångar. Vad som är förvånande är att man ligger sist med tanke på spelarmaterialet som finns att tillgå. I anfallet finns Wilfried Bony och på mittfältet inlånade jättelöftet Renato Sanchez. Trots profilerna finns det inte mycket att glädjas åt i Swansea och allt talar för att man får spela i Championship kommande säsong vilket naturligtvis vore en smärre katastrof för Walesarna.

Bortalaget Liverpool

Liverpool är med i allra högsta grad i kampen om andraplatsen bakom Manchester City. Stämningen i lägret är god efter att som första lag vunnit mot City när man i ett underhållande möte på Anfield förra helgen lyckades vinna med 4-3. Måndagens motståndare befinner sig på totalt motsatt placering som City men för att Klopps mannar ska vända hem med alla tre poäng krävs det fullt fokus under matchen.

Så här tänker vi:

Liverpool har stort självförtroende och att möta jumbon direkt efter urladdningen mot City är tacksamt för Klopp. Swanseas förfall verkar inte nå någon botten och det finns ingenting som talar för att Liverpool är motståndaren när allting vänder. Vi tror därför Liverpool vinner komfortabelt och hämtar oddset 1,30 hos Redbet.


Vårt speltips: Liverpool vinner mot Swansea till oddset 1,30 hos Redbet.

Tagged With :