Sydkorea vs Tyskland – Fotbolls-VM 2018

tränare löwNu ska det avgöras! Vilka lag i Sveriges grupp går till åttondelsfinal? Efter den ofantligt tunga förlusten för Sverige har Tyskland helt plötsligt drömläge. Från att ha varit 10 sekunder ifrån att i praktiken åka ur VM, är nu Tyskland vid en seger klara för åttondelsfinal. Då man ställs mot ett redan utslaget och ibland patetiskt Sydkorea är det mycket som talar för just detta.

Hämta din bonus hos Betser redan idag

Hemmalaget Sydkorea

Sydkorea står på noll poäng efter två omgångar och är därmed i praktiken utslagna. I Sverige blev det förlust med 1-0 och därefter hamnade laget i tidigt 2-0-underläge mot mexarna. Nu är det inte någonting som talar för att det inte blir en tredje raka förlust. Tyskland är pressat att vinna och vill göra många mål för att säkra gruppsegern. Visst kan Sydkorea gå vidare om man vinner med 2-0 samtidigt som Tyskland vinner över Mexiko!

Bortalaget Tyskland

Tyskland var riktigt illa ute efter premiären mot Mexiko och fram tills det återstod tio sekunder av matchen mot Sverige. Men ett sent mål av Toni Kroos krossade många svenska hjärtan men gav Tyskland ett ypperligt läge. Förhandsfavoriten har visserligen inte imponerat alls i spelet men samtidigt har man världsspelare på varje position och brukar bli bättre ju längre turneringen går.

Så här tänker vi

Tyskland är pressade att vinna och kommer vilja gå för segern. Men det räcker inte utan laget behöver en hel del mål också. Även om det hade varit oerhört kul om Tyskland åkte ur VM så tror vi inte det är så sannolikt. Spelvärdet på ren etta är lika med 0 och därför tänker vi utanför boxen. Vi tror att Tyskland vinner båda halvlekarna och väljer att spela det till oddset 1,62 hos Betser.

Vårt speltips: Tyskland vinner båda halvlekarna mot Sydkorea till oddset 1,62 hos Betser.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com