Tippa VM – vinn 250 miljoner kronor

vinn 250 miljoner kronorVM närmar sig med stormsteg och nu är det faktiskt bara två dagar kvar tills fotbollsfesten drar igång i Ryssland. Därför är det lite tidspress att skynda in och delta i Betssons VM-tips där du kan vinna 250 miljoner kronor. Har du skillsen som kan göra dig så löjligt rik att du aldrig mer behöver jobba en sekund i ditt liv, om du inte själv vill förstås. Delta i Betssons VM-tips för att ge dig själv chansen till att ha kul, men också öka chansen till storvinsten. Logga in på ditt konto hos Betsson idag för att ta del av VM-tipset innan det är för sent.

Så här går det till

VM ligger väldigt nära och vad hade varit bättre än ett tips som kan ge 250 miljoner kronor? Förmodligen ingenting! Vill du nå drömvinsten måste du lyckas tippa rätt på ettan och tvåan i samtliga grupper samt vinnaren i alla slutspelsmatcher. Kanske inte låter som det enklaste uppdraget men så ligger där också 250 miljoner i potten. Faktum är att det finns mer priser att hämta än förstapriset. Betsson är kända för att vara givmilda i sina kamanjer och en sådan gigant som Fotbolls-VM är inget undantag utan 250 miljoner till vinnaren, och mängder med annat till de som placerar sig i toppen. För att ta del av VM-tipset behöver du först registrera dig, sedan skicka in ditt tips och därefter är det bara att lägga ett spel för minst 100 kronor på valfritt VM-odds.

Om Betsson

Spelbolaget Betsson är kända för sin enorma sportsbook och härliga spelutbud. Med giganter som ambassadörer vet man att det är ett spelbolag som är något extra. Nya kunder kan dessutom ta emot en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor som gör att det blir en bra start i spelandet. Bli medlem hos Betsson idag för att ta emot välkomstbonusen och dessutom få en sport- och spelupplevelse som är något du sent ska glömma.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com