Tippa VM – vinn 250 miljoner kronor

vinn 250 miljoner kronorVM närmar sig med stormsteg och nu är det faktiskt bara två dagar kvar tills fotbollsfesten drar igång i Ryssland. Därför är det lite tidspress att skynda in och delta i Betssons VM-tips där du kan vinna 250 miljoner kronor. Har du skillsen som kan göra dig så löjligt rik att du aldrig mer behöver jobba en sekund i ditt liv, om du inte själv vill förstås. Delta i Betssons VM-tips för att ge dig själv chansen till att ha kul, men också öka chansen till storvinsten. Logga in på ditt konto hos Betsson idag för att ta del av VM-tipset innan det är för sent.

Så här går det till

VM ligger väldigt nära och vad hade varit bättre än ett tips som kan ge 250 miljoner kronor? Förmodligen ingenting! Vill du nå drömvinsten måste du lyckas tippa rätt på ettan och tvåan i samtliga grupper samt vinnaren i alla slutspelsmatcher. Kanske inte låter som det enklaste uppdraget men så ligger där också 250 miljoner i potten. Faktum är att det finns mer priser att hämta än förstapriset. Betsson är kända för att vara givmilda i sina kamanjer och en sådan gigant som Fotbolls-VM är inget undantag utan 250 miljoner till vinnaren, och mängder med annat till de som placerar sig i toppen. För att ta del av VM-tipset behöver du först registrera dig, sedan skicka in ditt tips och därefter är det bara att lägga ett spel för minst 100 kronor på valfritt VM-odds.

Om Betsson

Spelbolaget Betsson är kända för sin enorma sportsbook och härliga spelutbud. Med giganter som ambassadörer vet man att det är ett spelbolag som är något extra. Nya kunder kan dessutom ta emot en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor som gör att det blir en bra start i spelandet. Bli medlem hos Betsson idag för att ta emot välkomstbonusen och dessutom få en sport- och spelupplevelse som är något du sent ska glömma.