Toronto FC vs Montreal Impact – MLS Slutspel

Hemmalaget Toronto FC

toronto-fc-vs-montreal-impactDet var ingen fråga om vilka av matcherna i slutspelet som var mest underhållande. Montreal Impact startade i ett högt tempo och tog ledningen med två mål efter 15 minuter och ytterligare ett strax före halvlek. Det såg kört ut för Toronto FC men de lyckades få in två bollar i nät och nu är det bara ett måls skillnad i dagens match och man har en bra chans till seger.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förlustmatchen mot Montreal Impact avslutade en fyra matcher lång segersvit men man fick med sig två bortamål och det kan visa sig avgörande i dagens match. På hemmaplan är man dessutom väldigt starka så det ser lovande ut för Toronto FC.

Bortalaget Montreal Impact

Montreal Impact saknar inte anfallskvalitéer och man har tillgång till spelare såsom Ignacio Piatti som har gjort 20 ligamål den här säsongen och sen har man också Didier Drogba och han har gjort 10 mål. Drogba har dock bara gjort två mål på bortaplan medan Piatti har nätat hela 12 gånger på just bortaplan.

Montreals form just nu är fyra vinster med den senaste segern över Toronto FC och man har dessutom vunnit tre av fyra bortamatcher.

Så här tänker vi

Vi hittar kombinationsspelet Över 2.5 Mål Och Båda lagen gör mål till oddset 2.40 hos betsafe.com

Vårt speltips: Över 2.5 Mål Och Båda lagen gör mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com