Toronto FC vs Montreal Impact – MLS Slutspel

Hemmalaget Toronto FC

toronto-fc-vs-montreal-impactDet var ingen fråga om vilka av matcherna i slutspelet som var mest underhållande. Montreal Impact startade i ett högt tempo och tog ledningen med två mål efter 15 minuter och ytterligare ett strax före halvlek. Det såg kört ut för Toronto FC men de lyckades få in två bollar i nät och nu är det bara ett måls skillnad i dagens match och man har en bra chans till seger.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förlustmatchen mot Montreal Impact avslutade en fyra matcher lång segersvit men man fick med sig två bortamål och det kan visa sig avgörande i dagens match. På hemmaplan är man dessutom väldigt starka så det ser lovande ut för Toronto FC.

Bortalaget Montreal Impact

Montreal Impact saknar inte anfallskvalitéer och man har tillgång till spelare såsom Ignacio Piatti som har gjort 20 ligamål den här säsongen och sen har man också Didier Drogba och han har gjort 10 mål. Drogba har dock bara gjort två mål på bortaplan medan Piatti har nätat hela 12 gånger på just bortaplan.

Montreals form just nu är fyra vinster med den senaste segern över Toronto FC och man har dessutom vunnit tre av fyra bortamatcher.

Så här tänker vi

Vi hittar kombinationsspelet Över 2.5 Mål Och Båda lagen gör mål till oddset 2.40 hos betsafe.com

Vårt speltips: Över 2.5 Mål Och Båda lagen gör mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar