Tottenham Hotspur vs Real Madrid – Champions League

Hemmalaget Tottenham Hotspur

Det var nog många som trodde att Tottenham skulle få problem i den här gruppen och det med tanke på hur dåligt Tottenham spelade på sin hemmaarena Wembley under förra säsongen. Men det har gått bättre än förväntat. De delar gruppledningen, eftersom topplagen har tagit poäng av varandra så är det inget av lagen som har seglat iväg med en klar ledning.

Om vi nu tittar på deras form de senaste veckorna så har den gått ner betänkligt. Mot West Ham släppte de in sena mål och förlorade en match som de ledde med 3-2 och därefter en förlust mot Manchester United på bortaplan med 1-0.

Bortalaget Real Madrid

Real Madrid är inne i sin egen svacka för tillfället. De tvåfaldiga och regerande Champions League mästarna och regerande La Liga mästarna kämpar just med en räcka med dåliga resultat där inte matcherna gått dem vägen. Mot Girona, som är nykomlingar i La Liga, förlorade dem med 2-1 trots att de ledde med 1-0 i halvlek.

Nu ligger dem åtta poäng bakom ledarna FC Barcelona och trots att de har en match mindre spelad så ser inte allt bra ut för laget. Zinedine Zidane har en hel del att göra med spelet om de skall komma upp i fjolårets form.

Så här tänker vi

Två lag som just nu brottas med att återfå sin forna form men Real Madrid har en hel del kvar att ge medan Tottenham ligger nära sitt max utifrån det spelarmaterial de båda lagen har i sina respektive lag. Detta gör att vi väljer att spela Real Madrid 1.5 lagmål till oddset 2.40 hos Redbet

Vårt speltips: Real Madrid 1.5 lagmål till oddset 2.40 hos Redbet

Lämna en kommentar