Tottenham Spurs vs Newport County – FA-cupen

Omspel väntar på nationalarenan Wembley när Tottenham ska försöka ta sig vidare till femte omgången genom att besegra TottenhamNewport County. För att lyckas med det krävs det isåfall betydligt bättre spel än i första matchen där Spurs inte lyckades kvittera förrens i minut 82 genom skyttekungen Harry Kane. Hemma på tillfälliga adressen Wembley bör Spurs ta sig vidare till nästa runda!

Hämta din välkomstbonus på 2000 kronor hos Mybet

Hemmalaget Tottenham Spurs

Tottenham har studsat tillbaka fint efter det första mötet mot Newport som slutade 1-1. Spurs svarade upp med att besegra och förnedra ett formstarkt Manchester United vilket följdes upp med en sen poängräddning på Anfield genom matchens sista spark. Nu spelar man säsongens onödigaste match mot Newport County i en drabbning där seger är det enda på kartan. Pochettino lär vila spelare men ändå förmedla en tillräckligt stark elva för att ta sig vidare till femte omgången.

Bortalaget Newport County

Att få åka till nationalarenan Wembley för att spela FA-cupen mot en storklubb som Tottenham är en upplevelse spelarna i klubben säkerligen bär mig sig resten av sina liv. League 2-klubben som ligger stabilt i mitten på en elfte plats kommer taggade till tänderna när de vill skrälla sig förbi ytterligare än gång på samma sätt som man tog sig förbi Championship-laget Leeds oväntat tredje omgången.

Så här tänker vi:

Tottenham är alldeles för starka och även om Newport mirakulöst nog var nära på att slå ut Spurs i förra matchen blir omspel och bortaplan alldeles för tufft. Helt ärligt kommer inte spelarna i Newport ha en chans och vi förväntar oss därför en målrik match där vi hämtar oddset 1,85 att det blir över 3,5 mål.

Vårt speltips: Matchen mellan Tottenham och Newport innehåller över 3,5 mål till oddset 1,85 hos Mybet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com