Tottenham vs Liverpool – Champions League

Det är dags för Europas finaste klubblagsturnering att avgöras och det är ett helengelskt möte som väntar på Wanda Metropolitano i Spaniens huvudstad Madrid. Båda lagen har haft makalösa resor till finalen men det kommer vara glömt om det blir förlust i Madrid. För Spurs gäller det att prestera i sin första Champions League-final någonsin medan Liverpool söker revansch efter fjolårets finalförlust mot Real Madrid. Det blir en spännande match där vinnaren kan titulera sig som Europas bästa klubblag i fotboll 2018/19.

Hämta din välkomstbonus på 2000 kronor hos LeoVegas

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Tottenham Spurs

Tottenham Spurs har haft en säsong de sent ska glömma. I Premier League slutade Tottenham fyra bakom Manchester City, Liverpool och Chelsea vilket innebär att laget har en plats till nästa års Champions League. Nu är det dock en match av helt annan dignitet vilket lär märkas hos Tottenham som inte kommer riskera allt för mycket framåt. Storstjärnan Harry Kane har rest till Madrid men det är osäkert hur mycket han kommer spela och hur formen är efter en tids skadefrånvaro. Tränare Pochettino är föga förvånande hemlighetsfull när det kommer till sin laguttagning.

Bortalaget Liverpool

Liverpool har haft en makalös säsong men behöver vinna om det inte ska bli ännu en titellös säsong. 97 poäng blev det i Premier League men ändå lyckades ”The Reds” inte vinna ligan. I Champions League spelar laget final för andra året i rad men förra året åkte laget på duktigt med däng av Real Madrid. Nu har Liverpool en bättre målvakt än senast men samtidigt har Klopp sex raka finalförluster och två av dessa har kommit i Champions League – en turnering den tyske demontränaren fortfarande inte vunnit.

Så här tänker vi

När två lag känner varandra så pass bra som Liverpool och Tottenham gör talar det mesta för att det kan bli en tillknäppt match. Såväl Tottenham som Liverpool vill verkligen vinna trofén men det kan sitta långt inne. Vi tror att lagen tar ut varandra vilket talar för en målsnål final mellan de två oväntade finalisterna. Därför väljer vi att spela under 2,5 mål till oddset 1,98 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i Champions League-finalen mellan Tottenham och Liverpool till oddset 1,98 hos LeoVegas

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com