Tottenham vs Manchester United – FA-cupen

FA cupenFA-cupen är inne i slutskedet av turneringen och det är en spännande semifinal som väntar mellan Tottenham och Manchester United. De två lagen har inte mycket annat att spela för då United och Tottenham båda har säkrat nästa års Champions League-plats men samtidigt är ute ur årets turnering. En FA-cup titel är det enda som kan rädda en annars titellös säsong, vilket skulle vara en missräkning från bägge klubbarna. Tottenham har fördel av att hemmaplan då lagets tillfälliga arena är på nationalarenan Wembley.

Hämta din bonus på upp till 2000 kronor hos Betser

Hemmalaget Manchester United:

Manchester United har inte heller haft en felfri säsong och det har bland annat skurit sig mellan Mourinho och Paul Pogba. Lagets bäste spelare har varit väldigt ojämn under säsongen och det har ryktats att han skulle vara på väg bort från klubben. FA-cupen är Mourinhos sista chans för att inte säsongen ska bli en stor missräkning. Visserligen är man tvåa i ligan och håller man platsen skulle det innebära lagets bästa ligaplacering sedan en viss Sir Alex Ferguson lämnade. Frågan är dock hur Mourinhos framtid ser ut om laget förlorar mot Tottenham.

Bortalaget Tottenham:

Spurs säsong kommer sammanfattas som okej eller njae! Även om en man är före lokalrivalerna Arsenal och Chelsea är en fjärdeplats inte mycket att hänga i granen. I ligacupen gick det inget vidare och Champions League blev inte den framgångssaga laget hoppats på. En FA-cupvinst skulle dock klinga högt i prisskåpet som inte fyllts på under en väldigt lång tid. Harry Kane fortsätter visa målform även om han blivit lite väl desperat som svär på sin dotters liv trots att bollen inte nuddade honom. Oavsett vilket kommer Tottenham gå framåt som alltid.

Så här tänker vi:

En jämn match som säkerligen kommer gå till förlängning. Mourinho kommer parkera bussen medan Tottenham satsar offensivt. Vi väljer att spela krysset till oddset 3,35 hos Betser.

Vårt speltips: Matchen mellan Manchester United och Tottenham slutar oavgjort till oddset 3,35 hos Betser

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com