Tottenham vs Manchester United – FA-cupen

FA cupenFA-cupen är inne i slutskedet av turneringen och det är en spännande semifinal som väntar mellan Tottenham och Manchester United. De två lagen har inte mycket annat att spela för då United och Tottenham båda har säkrat nästa års Champions League-plats men samtidigt är ute ur årets turnering. En FA-cup titel är det enda som kan rädda en annars titellös säsong, vilket skulle vara en missräkning från bägge klubbarna. Tottenham har fördel av att hemmaplan då lagets tillfälliga arena är på nationalarenan Wembley.

Hämta din bonus på upp till 2000 kronor hos Betser

Hemmalaget Manchester United:

Manchester United har inte heller haft en felfri säsong och det har bland annat skurit sig mellan Mourinho och Paul Pogba. Lagets bäste spelare har varit väldigt ojämn under säsongen och det har ryktats att han skulle vara på väg bort från klubben. FA-cupen är Mourinhos sista chans för att inte säsongen ska bli en stor missräkning. Visserligen är man tvåa i ligan och håller man platsen skulle det innebära lagets bästa ligaplacering sedan en viss Sir Alex Ferguson lämnade. Frågan är dock hur Mourinhos framtid ser ut om laget förlorar mot Tottenham.

Bortalaget Tottenham:

Spurs säsong kommer sammanfattas som okej eller njae! Även om en man är före lokalrivalerna Arsenal och Chelsea är en fjärdeplats inte mycket att hänga i granen. I ligacupen gick det inget vidare och Champions League blev inte den framgångssaga laget hoppats på. En FA-cupvinst skulle dock klinga högt i prisskåpet som inte fyllts på under en väldigt lång tid. Harry Kane fortsätter visa målform även om han blivit lite väl desperat som svär på sin dotters liv trots att bollen inte nuddade honom. Oavsett vilket kommer Tottenham gå framåt som alltid.

Så här tänker vi:

En jämn match som säkerligen kommer gå till förlängning. Mourinho kommer parkera bussen medan Tottenham satsar offensivt. Vi väljer att spela krysset till oddset 3,35 hos Betser.

Vårt speltips: Matchen mellan Manchester United och Tottenham slutar oavgjort till oddset 3,35 hos Betser

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com