Tottenham vs Newcastle – Premier League

coach newcastle benitezDags för omgång mitt i veckan av Premier League och vi väljer att dyka djupare i matchen mellan Tottenham mot Newcastle. Det är två stora tränarprofiler i form av Pochettino och Benitez som ställs mot varandra. Det är två formsvaga lag som ställs mot varandra även om Tottenham såklart är stora favoriter.

Hämta din välkomstbonus på upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Tottenham:

Tottenham såg länge ut att utmana United om andraplatsen och hade i praktiken redan sägrat en topp 4 – vilket innebär spel i Champions League kommande säsong. Efter bara en seger på de fem senaste matcherna har man inte bara åkt ur FA-cupen – lagets enda titelchans – utan man har även tappat in försprånget till femman Chelsea som nu bara är två poäng bakom. Ska Tottenham vara säkra på att behålla platsen behöver man vinna denna matchen. Ett kryss lär också räcka då målskillnaden är betydligt bättre för Spurs. Men laget bör nog säkra platsen för annars lär storstjärnorna Harry Kane och Christian Erikssen med stor sannolikhet lämna.

Bortalaget Newcastle:

Truppen som tränaren Rafa Benitez har haft att jobba med är knappast en tränares dröm. Det har ryktats under hela säsongen att Benitez skulle vara missnöjd med ledningen som han anser inte har satsat. Trots en svag trupp har Benitez nått bra resultat med oerhört små resurser. Spelarna har krigat som ett lag tillsammans och hade det inte varit för tre raka förluster hade Newcastle legat på övre halvan. Nu ligger man istället på plats 10 vilket är mer än godkänt. I den näst sista omgången mot Tottenham finns där därför inte särskilt mycket att spela för förutom Leicester tre poäng framför på nionde platsen.

Så här tänker vi:

Drabbningarna mellan Tottenham och Newcastle brukar vara målfarliga historier och vi tror det kan bli så ännu en gång. Därför väljer vi att spela på över 2,5 mål till oddset 1,38 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Det blir över 2,5 mål i matchen mellan Tottenham och Newcastle till oddset 1,38 hos LeoVegas.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com