Tottenham vs West Ham – Premier League

Ännu ett Londonderby väntar redan dagen efter Arsenal mot Chelsea. Även om Tottenham och West Ham kanske inte klingar likaMin son i Tottenham högt blir det en intressant match på Wembley under torsdagskvällen. Lagen har faktiskt redan mötts två gånger under säsongen med varsin vinst som resultat.

Hemmalaget Tottenham

Tottenham har blandat och gett under 2017. Inledningen höll bra nivå och framförallt i Champions League spelade Tottenham kanske den bästa fotbollen i klubbens historia när man först spelade 1-1 borta mot Real Madrid innan det var ”Los Blancos” tur att besöka England. Då levererade Tottenham högklassig fotboll och vann med 3-1 med hela världen som åskådare. Därefter gick det sämre ett tag men nu är formen återigen god hos Spurs med 4 vinster på de 5 senaste matcherna.

Oddsa hos LeoVegas och få 100% bonus upp till 1000 kronor

Bortalaget West Ham

West Ham har haft en oerhört tuff säsong och tränare Bilic fick sparken och till mångas förvåning var det David Moyes som fick uppdraget att leda Hammers framåt. West Ham har gått avsevärt bättre sen skottens ankomst och vann senaste matchen mot West Brom. Med Moyes vid rodret har laget klättrat upp ovanför nedflyttningsstrecket och har gjort det bra mot starkt motstånd med bland seger mot Chelsea och uddamålsförluster mot Arsenal och omöjliga Manchester City.

Så här tänker vi

Tottenham vill upp och slåss om topplaceringarna och klubben är inte nöjd med att ligga på en femteplats som är fallet i nuläget. West Ham kommer garanterat med inställningen att kriga för en poäng genom en parkerad buss. Det brukar dock inte fungera mot Tottenham som nästan snittar två mål per match hittills under serien. Vi tror att Tottenham tar en komfortabel seger och vinner både halvtidsresultatet och fulltidsresultatet. Vi kammar hem oddset 1,73 hos LeoVegas

Vårt speltips: Tottenham vinner HT/FT till oddset 1,73 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör på svenskbetting.com