Tranmere vs Leyton Orient – England

Hemmalaget Tranmere

Det är bara en poäng som separerar Tranmere och Leyton Orient åt när de kommer till den här matchen. Efter matchen kan deras platser likaväl vara bytta. Tranmere är det laget av de båda som är i något bättre form inför matchen och i lördags kunde vi se hur de på ett imponerande sätt kunde vinna mot Bromley med 1-0 vilket gjorde att de tog sig upp på en 17:de plats.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Under månaden som följer har laget ett något enklare motstånd att möta vilket kanske till slut gör att de kan ta sig vidare till kvalspel om spel i andraligan.

Bortalaget Leyton Orient

I skarp kontrast har Leyton Orients form varit precis tvärtom mot Tranmeres och de har chockartat förlorat fyra av deras senaste fem matcher. Den enda poängen de har tagit är en poäng mot Aldershot.

Också till skillnad mot Tranmere så har dem istället svårare motstånd att vänta den kommande månaden. Matcher mot både Macclesfield och Gateshead är svåra men Leyton Orient måste försöka ta poäng om de vill han chans på kvalspel senare i säsongen. Trots att laget bara är på en 15:de plats i ligan så behöver dem bara sju poäng för att ta sig till toppen.

Så här tänker vi

Just nu är Tranmere i bättre form men Leyton Orient skall vara det bättre laget. Spel i tredjedivisionen brukar vara öppnare så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.08 hos Unibet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com