Trapani vs Pescara – Italien Serie B

Hemmalaget Trapani

Trapani vs PescaraFörsta matchen i detta kvalspel till finrummet slutade inte väl då man förlorade mot Pescara med 2-0 och därmed var en 18 matcher lång segersvit bruten. Matteo Scozzarellas mål i 27de matchminuten var början till slutet för Trapani.  Efter det blev Trapani dominerade och kunde inte behålla bollen inom laget och fick ej heller till några attacker och än mindre skott mot mål. I den 47de matchminuten släppte man in det sista mål i matchen. Detta göra att Trapani är tvingade att vinna idag.

Trapani var i fin form före den här förlusten med 4 vunna matcher i rad och som sagt oslagna i 18 matcher.  Detta gjorde att man kom på en fin 3de plats i ligan. Nio poäng bakom för automatisk förflyttning till högsta ligan. Så kanske kommer dom att förbanna den lilla formsvacka dom hade under vintern som annars hade kunnat ta dom direkt upp.

Bortalaget Pescara

Pescara hade inte dom heller någon sämre säsongsavslutning. Men starten på 2016 var tuff och de hade en förlustsvit på 9 matcher i början på februari. Men dom återhämtade sig väl och hade det inte varit för förlustsviten så hade dom kanske tagit sig upp automatiskt.

Så här tänker vi

Trapani kommer att på hemmaplan trycka på allt dom har för att vinna och spelar 1a seger för Trapani till oddset 1.8 hos Ladbrokes.

Vi spelar: 1a seger för Trapani hos Ladbrokes

Lämna en kommentar