Trapani vs Pescara – Italien Serie B

Hemmalaget Trapani

Trapani vs PescaraFörsta matchen i detta kvalspel till finrummet slutade inte väl då man förlorade mot Pescara med 2-0 och därmed var en 18 matcher lång segersvit bruten. Matteo Scozzarellas mål i 27de matchminuten var början till slutet för Trapani.  Efter det blev Trapani dominerade och kunde inte behålla bollen inom laget och fick ej heller till några attacker och än mindre skott mot mål. I den 47de matchminuten släppte man in det sista mål i matchen. Detta göra att Trapani är tvingade att vinna idag.

Trapani var i fin form före den här förlusten med 4 vunna matcher i rad och som sagt oslagna i 18 matcher.  Detta gjorde att man kom på en fin 3de plats i ligan. Nio poäng bakom för automatisk förflyttning till högsta ligan. Så kanske kommer dom att förbanna den lilla formsvacka dom hade under vintern som annars hade kunnat ta dom direkt upp.

Bortalaget Pescara

Pescara hade inte dom heller någon sämre säsongsavslutning. Men starten på 2016 var tuff och de hade en förlustsvit på 9 matcher i början på februari. Men dom återhämtade sig väl och hade det inte varit för förlustsviten så hade dom kanske tagit sig upp automatiskt.

Så här tänker vi

Trapani kommer att på hemmaplan trycka på allt dom har för att vinna och spelar 1a seger för Trapani till oddset 1.8 hos Ladbrokes.

Vi spelar: 1a seger för Trapani hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com