Tre Kronor – Schweiz – Speltips Karjala Cup

Den andra omgången i den klassiska turneringen Karjala Cup väntar och Sverige stod för en bra debutmatch när de vann mot Tjeckien med 4-1. Nu väntar istället Schweiz som också inledde övertygande genom att vinna mot Finland. Nu återstår det att se hur det går för Tre Kronor mot tuffare motstånd. Men det är Sverige som kliver in i matchen som ganska klara favoriter och de har ett övertag på Schweiz de senaste åren.

Datum: 12 september 2022
Nedsläpp: 11:30
Arena: Gatorade Center (Turku)
Domare: A Salonen – K Vikman (Finland)

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Karjala Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Tre kronor stod för en stark premiär

Tre Kronor stod för en stark insats i premiären av Karjala Cup när de körde över Tjeckien totalt. Störst show hade 32-årige Andre Petersson som stod för hattrick. Han har haft en fin säsong i HV71 i SHL och visade att han förtjänar att bli uttagen. Även Olle Alsing var bra i matchen och stod för 1 mål och 2 assist. Nu återstår det att se om duon har vad som krävs för att sänka Schweiz också. 4-1 mot Tjeckien visar att Tre Kronor är på gång.

Schweiz slog överraskande Finland

Finland har varit den stora dominanten i turneringar de senaste åren men trots hemmaplan var Schweiz det starkare laget. Visserligen krävdes det straffar för att vinna men en seger är en seger och Schweiz ligger därför tvåa i gruppen, en poäng bakom Tre Kronor. Kan de hota Tre Kronor också?

Sverige tar hem det

Tre Kronor visade att det är ett lag att räkna med igen under nye förbundskaptenen. Nu återstår det att se om de kan avfärda Schweiz också eller om det blir förlust i andra matchen. En seger mot Schweiz och de ser ut att gå mot gruppsegern. Oddsen hos svensk betting visar att Tre Kronor är favoriter och vi tror de vinner. Därför spelar vi Sverige som segrare i matchen mot Schweiz till oddset 1,76 hos Casumo.

Vårt speltips: Sverige vinner mot Schweiz till oddset 1,76 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Karjala Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller