Trelleborg vs Brommapojkarna – Allsvenskan

Trelleborgs FF logoBottenmöte i Allsvenskan väntar när Sveriges sydligaste lag tar emot Huvudstadens elitlag med minst fans. Det är Trelleborg som får besök av Brommapojkarna i en match som är otroligt viktigt för bottenstriden. TFF har fått upp flåset genom att ta poäng två matcher i rad och därmed lämnat nedflyttningsstriden. BP har också tagit sig ovanför strecket men är i allra högsta grad inblandade i bottenstriden.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget TFF

Många tippade att TFF skulle åka ur och när snart en tredjedel av säsongen är spelad står det klart att TFF i alla fall inte blir någon guldkandidat. Bestående till största delen av gamla MFF:are och inlånade MFF:are finns där talang men hemmaspelet måste bli bättre. I de fyra matcherna man tagit poäng har endast en av dessa matcher varit på hemmaplan – segern mot krisande MFF. Nu väntar en otroligt viktig match mot BP där en seger skulle innebära att man lämnar bottenskiktet och har marginal till nedflyttningsplatserna.

Bortalaget Brommapojkarna

Precis som för TFF är BP nykomling i allsvenskan även om man spelat  i högsta serien tidigare. Under Olof Mellberg tog man sig upp två år i rad men den gamle landslagskaptenen valde att lämna inför comebacken i Allsvenskan. BP har blandat och gett under säsongsinledningen och vill ha tre poäng för att inte bli mer indragna i nedflyttnings-striden. Tre poäng skulle vara oerhört bra medan en förlust innebär att TFF seglar förbi BP.

Så här tänker vi

TFF har något på gång och även om man inte imponerat på hemmaplan kan man nu ta andra raka segern på Vångavallen och tredje matchen i rad med poäng. Det skulle isåfall innebära att TFF utökar avståndet till lagen på nedflyttningsplats. Vi tror TFF är starkare och väljer därför att spela på seger för TFF till oddset 2,07 hos Unibet.

Vårt speltips: TFF besegrar BP till oddset 2,07 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com