Trelleborg vs Brommapojkarna – Allsvenskan

Trelleborgs FF logoBottenmöte i Allsvenskan väntar när Sveriges sydligaste lag tar emot Huvudstadens elitlag med minst fans. Det är Trelleborg som får besök av Brommapojkarna i en match som är otroligt viktigt för bottenstriden. TFF har fått upp flåset genom att ta poäng två matcher i rad och därmed lämnat nedflyttningsstriden. BP har också tagit sig ovanför strecket men är i allra högsta grad inblandade i bottenstriden.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget TFF

Många tippade att TFF skulle åka ur och när snart en tredjedel av säsongen är spelad står det klart att TFF i alla fall inte blir någon guldkandidat. Bestående till största delen av gamla MFF:are och inlånade MFF:are finns där talang men hemmaspelet måste bli bättre. I de fyra matcherna man tagit poäng har endast en av dessa matcher varit på hemmaplan – segern mot krisande MFF. Nu väntar en otroligt viktig match mot BP där en seger skulle innebära att man lämnar bottenskiktet och har marginal till nedflyttningsplatserna.

Bortalaget Brommapojkarna

Precis som för TFF är BP nykomling i allsvenskan även om man spelat  i högsta serien tidigare. Under Olof Mellberg tog man sig upp två år i rad men den gamle landslagskaptenen valde att lämna inför comebacken i Allsvenskan. BP har blandat och gett under säsongsinledningen och vill ha tre poäng för att inte bli mer indragna i nedflyttnings-striden. Tre poäng skulle vara oerhört bra medan en förlust innebär att TFF seglar förbi BP.

Så här tänker vi

TFF har något på gång och även om man inte imponerat på hemmaplan kan man nu ta andra raka segern på Vångavallen och tredje matchen i rad med poäng. Det skulle isåfall innebära att TFF utökar avståndet till lagen på nedflyttningsplats. Vi tror TFF är starkare och väljer därför att spela på seger för TFF till oddset 2,07 hos Unibet.

Vårt speltips: TFF besegrar BP till oddset 2,07 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com