Trelleborgs FF vs GIF Sundsvall – Allsvenskan

Trelleborgs FFI vanliga fall hade det varit ett bottenmöte, men nu är faktumet att det ena laget har dubbelt så många poäng än det andra. När TFF tar emot Sundsvall på Vångavallen i palmstaden är det med vetskapen att ett en seger är oerhört viktig. Förlust och avståndet till BP är kvar på fyra poäng medans en seger innebär att det bara är en poäng upp till säker mark. Sundsvall däremot hakar på precis under toppen vid en seger borta mot TFF. Låt magin börja på Vångavallen i vackra Trelleborg.

Hämta din välkomstbonus på 100 % upp till 1000 kronor hos Betser

Hemmalaget TFF

TFF gör sin comeback i Allsvenskan men har haft det tufft i återkomsten. Efter 16 spelade omgångar ligger laget näst sist, även om en seger tätar till rejält. Med en match mindre spelad och fyra poäng upp till säker mark är en seger nödvändig för att täppa till tabellen. TFF har som målsättning att stanna kvar i högsta serien men då behövs det ske en förbättring. En hemmaseger mot Sundsvall hade såklart påverkat positivt. Förutom poäng hade det gett självförtroende och glädje till en förening som har 1 oavgjord och 4 förluster sedan VM-uppehållet.

Bortalaget GIF Sundsvall

Det är svårt att inte imponeras av GIF Sundsvall. Norrlandslaget har helt tomt på bankkontot och får sälja av sina bästa spelare varje år för att överleva. Ändå spelar man i allsvenskan år efter år och man kommer även göra det 2019. Laget har imponerat under säsongen och ligger på åttonde plats. En seger tar dock upp laget på sjunde plats. Visst har man tappar sin bästa spelare Romain Gall men där finns fortfarande kvalitet hos ”Giffarna”.

Så här tänker vi

Sundsvall har varit bättre i år men TFF har varit nära poäng ett antal matcher nu. Mot Sundsvall kan det mycket väl lossna för skåningarna som måste gå för segern. Vi tror man lyckas och väljer att spela på hemmaseger till oddset 3,15 hos Betser.

Vårt speltips: Trelleborg vinner över Sundsvall till oddset 3,15 hos Betser. 

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com