Trelleborgs FF vs GIF Sundsvall – Allsvenskan

Trelleborgs FFI vanliga fall hade det varit ett bottenmöte, men nu är faktumet att det ena laget har dubbelt så många poäng än det andra. När TFF tar emot Sundsvall på Vångavallen i palmstaden är det med vetskapen att ett en seger är oerhört viktig. Förlust och avståndet till BP är kvar på fyra poäng medans en seger innebär att det bara är en poäng upp till säker mark. Sundsvall däremot hakar på precis under toppen vid en seger borta mot TFF. Låt magin börja på Vångavallen i vackra Trelleborg.

Hämta din välkomstbonus på 100 % upp till 1000 kronor hos Betser

Hemmalaget TFF

TFF gör sin comeback i Allsvenskan men har haft det tufft i återkomsten. Efter 16 spelade omgångar ligger laget näst sist, även om en seger tätar till rejält. Med en match mindre spelad och fyra poäng upp till säker mark är en seger nödvändig för att täppa till tabellen. TFF har som målsättning att stanna kvar i högsta serien men då behövs det ske en förbättring. En hemmaseger mot Sundsvall hade såklart påverkat positivt. Förutom poäng hade det gett självförtroende och glädje till en förening som har 1 oavgjord och 4 förluster sedan VM-uppehållet.

Bortalaget GIF Sundsvall

Det är svårt att inte imponeras av GIF Sundsvall. Norrlandslaget har helt tomt på bankkontot och får sälja av sina bästa spelare varje år för att överleva. Ändå spelar man i allsvenskan år efter år och man kommer även göra det 2019. Laget har imponerat under säsongen och ligger på åttonde plats. En seger tar dock upp laget på sjunde plats. Visst har man tappar sin bästa spelare Romain Gall men där finns fortfarande kvalitet hos ”Giffarna”.

Så här tänker vi

Sundsvall har varit bättre i år men TFF har varit nära poäng ett antal matcher nu. Mot Sundsvall kan det mycket väl lossna för skåningarna som måste gå för segern. Vi tror man lyckas och väljer att spela på hemmaseger till oddset 3,15 hos Betser.

Vårt speltips: Trelleborg vinner över Sundsvall till oddset 3,15 hos Betser. 

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com